star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szarvaskend

  • 23 410 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó földterület Szarvaskend

  • 23 410 m² telek

  • Eladó földterület Szarvaskend


Ár:

69 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:


Telekterülete: 23 410 m2 Közművek: Víz Vízellátás: Kútról Áramellátás: 230V Terhelések: Tehermentes ingatlan<br>Erdei tanya eladó tavakkal, forrással!

Szarvaskenden önellátó gazdálkodásra alkalmas 2.34 ha-os birtok eladó.

A különleges tanya szomszédmentes, erdővel körülvett észak-déli tájolású völgyben terül el, ahol egy kisebb valamint egy 200 nm-es tó, és egy gyönyörű tiszta vizű forrás található.

A birtok minősítése, lakóház, udvar, rét erdő, gyümölcsös, kifüggesztés köteles.

A fő lakóépület két szobás, természetes anyagokból kialakított vert falazatú épület. A melléképületek téglából épültek. Az épület fűtését 3 rakott tűzhely, valamint a fürdőszobában padlófűtés biztosítja. Az épület víz ellátásáról a területen lévő fúrt kutak egyike, házivízművel gondoskodik. A villamos energiát, a nemrég felújított rendszer áramszolgáltatói áram táplálja, földkábelen keresztül. A lakóépület 90 nm, és ehhez tartozó terasz 25 nm. A második lakóépület felújítás alatt. A birtokon több gazdasági épület is kialakításra került, istálló, pajta, ólak, nyárikonyha.

Ez a önellátó tanya ideális választás azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától, élvezni a nyugalmat, és a természeti szépségeket!

Az ár irányár, tekintse meg, tegyen ajánlatot!

Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot!

Irodánk teljes körű, díjmentes szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek, amennyiben Önnek hitelre van szüksége, segítünk! Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!


Elhelyezkedés

Szarvaskend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6631161


+36 20

Ingatlannet kód: NET6631161

A telekről 13 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 23 410 m². További jellemzői: a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa egyéb. A telek ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 2 947 Ft. Az ingatlant Borik Gabriella referens az Ingatlanhirdeto.com irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631161. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szarvaskend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.