star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szentendre, Boldog-tanya

  • 799 m²

    telek

Vételár:

42 millió Ft

Eladó földterület Szentendre, Boldog-tanya

  • 799 m² telek

  • Eladó földterület Szentendre, Boldog-tanya


Ár:

42 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Szentendre Boldogtanya városrészén, gyönyörű természeti környezetben eladó egy 799 m2-es, két utcára nyíló, örökpanorámás üdülőövezeti telek, csodálatos kilátással a Dunától egészen a Gödöllői dombságig. A telek csendes zsákutca végében, hétvégi házak és életvitelszerűen lakott családi házak szomszédságában helyezkedik el, az utca végén nem beépíthető, erdős, patakmedres területek kezdődnek, melyek hosszú távon biztosítják a természet közelségét és a nyugalmat. Az ingatlan Üh/1 jelű hétvégi házas építési övezetben található, lejtős, maximális beépíthetősége 10% (terepszint alatt 15%), legkisebb kialakítandó zöldfelület 60%, megengedett legnagyobb épületmagasság 4,5 m. Közművek közül a víz, a földgáz és az elektromos áram a telekre bevezetésre került, a környéken csatornahálózat nincs kiépítve.
A telek érvényes építési engedéllyel rendelkezik egy modern építésű, igényes, 125 m2-es házra, amelyet a szentendrei Puhl és Dajka Ybl díjas építész iroda készített. A tervdokumentáció minden szakágra kiterjedő, anyagkiírást is magában foglaló kiviteli terveket tartalmaz, amelyet igény és megegyezés esetén a tulajdonos a vevő rendelkezésére bocsát. Az ingatlan ára a teljes tervdokumentációval együtt 49,2 M Ft.
A telken az építés előkészületi munkálatai már megkezdődtek. Megtörtént az elektromos hálózat bővítése (3x32A) és felújításra került a vízbekötés teljes leágazása. Nívó kerítéselemekből és zsalukőből megépült az alsó kerítés, valamint annak részeként egy tágas tároló, ahol helyet kapott az új vízakna és az elektromos szekrény is.
Az ingatlan a 11-es főúttól gyalogosan 850 m-re, gépjárművel 1,1 km-re található, az utolsó 70 méter kivételével aszfaltozott úton közelíthető meg.


Elhelyezkedés

Szentendre, Boldog-tanya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6569962


+36 20

Ingatlannet kód: NET6569962


A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 799 m². A telek ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 52 566 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Ildikó hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6569962. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre, Boldog-tanya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.