star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szentendre

  • 720 m²

    alapterület

Vételár:

47,9 millió Ft

Eladó földterület Szentendre

  • 720 m² alapterület

  • Eladó földterület Szentendre

  • 720m²


Ár:

47 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladó egy 45 nm-es faház, Szentendrén, Tyúkosdűlon, mely egyik fala téglából készült. A ház egy 720 nm-es lakóövezeti telken helyezkedik el, melynek kertje lépcsőzetes, de sík területek is megtalálhatók. Teraszáról gyönyörű panoráma tárul elénk.

Lke-Sp3 besorolással szerepel a nyilvántartásban, 15%-os beépíthetőséggel rendelkezik.

A ház déli tájolású, így egész nap kellemes fény önti el az otthont. Az elosztás praktikus és kényelmes, ideális otthont nyújtva családoknak vagy akár pihenésre vágyóknak. A házban két félszoba, nappali, ablakos konyha és zuhanyzós fürdőszoba található.

A telken belül van víz, villany és csatorna is, így minden kényelmi szolgáltatás adott. Gáz nincs, de a ház könnyen fűthető más módszerekkel.

Buszmegálló mindössze 5 perc kellemes sétára található. Élelmiszerbolt, cukrászda és étterem is pár perc gyalogosan.

Autóval a Spar, gyógyszertár, Pepco mindössze 2 perc távolságra van, így a bevásárlás és a mindennapi szükségletek beszerzése könnyedén megoldható.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Tegyen ajánlatot még ma, és váljon ön az új otthon boldog tulajdonosává!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek!


Elhelyezkedés

Szentendre, Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6642136


+36 20

Ingatlannet kód: NET6642136


A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 720 m². A telek ára 47,9 millió Ft, négyzetméter ára 66 528 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Prossima Casa Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642136. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.