star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szentkirályszabadja

  • 1 424 m²

    telek

Vételár:

33 millió Ft

Eladó földterület Szentkirályszabadja

  • 1 424 m² telek

  • Eladó földterület Szentkirályszabadja


Ár:

33 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A CASANETWORK VESZPRÉMI Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2225-es számú, ÉPÍTÉSI TELKÉT SZENTKIRÁLYSZABADJÁN.Ki van mérve! Meg van tervezve! Önnek nem kell vesződnie!- 2 telek 1 áráért! - 1424 m2 építési telek, Lf2-es övezeti besorolás , 30 %-os beépíthetőség ,oldalhatáros építési mód- villany, víz és csatorna a telken van,  gáz az utcában- enyhén lejtős  jó adottságú terület- a telek végében patak található - TÁJPANORÁMA a környező dombokra - rendezett tulajdoni háttér, azonnal megvásárolható- az ár minimálisan alkuképes- A település központja Veszprémtől délkeletre, a Veszprém és Vörösberény közt húzódó út mentén fekszik.- Amennyiben a 2225 -es számú a CASANETWORK iroda által kínált SZENTKIRÁLYSZABADJÁN található ÉPÍTÉSI TELEK vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: Látos Richárd - Ingatlan-képviselő+36 20 515-9445CasaNetWork -  A civilizált ingatlanértékesítés artériája!Amennyiben hitelben is gondolkodik, kollégám díjmentes, bank semleges ügyintézéssel áll rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Szentkirályszabadja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6619440


+36 20

Ingatlannet kód: NET6619440

A telekről 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 424 m². A telek ára 33 millió Ft, négyzetméter ára 23 174 Ft, ami a szentkirályszabadjai átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Látos Richárd referens a CasaNetWork Veszprém irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6619440. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentkirályszabadja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.