star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szentlőrinc

  • 1 708 m²

    telek

Vételár:

5,5 millió Ft

Eladó földterület Szentlőrinc

  • 1 708 m² telek

  • Eladó földterület Szentlőrinc


Ár:

5 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladó Baranya Vármegyében, Szentlőrinc-Szőlőhegyen egy 1708 m2 összes alapterületű zártkert.
Az ingatlan hivatalos megjelölése: „Kert, gazdasági épület és szőlő”.
A telek kiépített úton, autóval és gyalogosan is jól megközelíthető. Szentlőrinc települést Bükkösd irányában elhagyva, a köztemető után jobbra könnyen megtalálható a szőlőhegyi út.
A telek úttól távolabbi oldalán 2 építmény is található. A korábbi présház átalakítását követően kialakult téglaépület 2 szintes. Alsó szintjén a bejárattal szemben nyílik a kis borospince, tőle jobbra a még felújítás előtt álló konyha. Bal oldalon a leendő fürdőszoba helye már ki van alakítva, befejezése az új tulajdonosra vár. Mellette fa lépcsőn jutunk az emeleten található tágas szobába, mely kiváló pihenőhely. A szoba műanyag ablakai redőnyösek. Innen kitekintve csodálatos panorámában gyönyörködhetünk. A tető kiváló állapotú. A földszinten mázas kerámia, az emeleten laminált parketta burkolat van. A másik építmény már a dombon áll, masszív fémszerkezetű, zárható. Jelenleg a kerti eszközök, gépek tárolására szolgál, de elfordítva akár garázsként is használható lesz.

Van még hely bőven új fák ültetésére, a szőlő területének bővítésére, veteményeskertnek is.
Villany van a telken, a házban. Ivóvizet jelenleg tartályban lehet odaszállítani vagy kutat kell fúrni, mert vízvezeték hálózat még nincs a szőlőhegyen. Locsolni pedig a ház melletti ciszternából lehet.
A zajos városi forgalomtól menekülő, pihenésre, csendre, jó levegőre, hobbikertre vágyó vevők figyelmébe ajánlom az ingatlant.
Az ingatlan ára: 5.500.000 Ft.
Amennyiben felkeltettem érdeklődést, hívjon bátran!


Elhelyezkedés

Szentlőrinc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6575629


Schneiderné Rázsi Erzsébet

Schneiderné Rázsi Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6575629

Schneiderné Rázsi Erzsébet

Schneiderné Rázsi Erzsébet

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
A telekről 28 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 708 m². A telek ára 5,5 millió Ft, négyzetméter ára 3 220 Ft. Az ingatlant Schneiderné Rázsi Erzsébet referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575629. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentlőrinc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.