star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Szolnok

  • 30 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 802 m²

    telek

Vételár:

14,2 millió Ft

Eladó földterület Szolnok

  • 30 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 802 m² telek

  • Eladó földterület Szolnok

  • 30m²


Ár:

14 200 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A CASANETWORK  CEGLÉD  eladásra kínálja a 174601615 számú  ZÁRTKERTI INGATLANT a közigazgatásilag Szolnokhoz tartozó Malomszeg üdülőövezeti részén, Szolnok központjától 6 km-re. A Holt-Zagyva közelében elhelyezkedő ZÁRTKERT kiváló hétvégi kertészkedéshez de akár állandó lakhatásra is alkalmas! A hétvégi ház/nyaraló tulajdoni lap szerint zártkert, kert és gazdasági épület, így a földtörvény hatálya alá tartozik, kifüggesztés köteles!A zártkert jellemzői: - telek 802 nm- lakótér az alsó szinten 30 nm alapterületű + terasz + tetőtér + pince- közművek: vezetékes víz, villany, szennyvíz derítő- 5 cm-es homlokzati szigetelés- a tetőtéri szoba külső lépcsőn közelíthető meg- kerti csap, hidrofor vízmű- fedett autóbeállási lehetőség az udvarban- a Holt Zagyvától kb.120 m-re helyezkedik elHorgászati lehetőség a közelben: Élő- és Holt-Zagyva, Milléri horgásztó, Millér csatorna.Buszmegálló 2 percre található, gépjárművel a főúttól darált aszfaltos úton megközelíthető. A telek az M4-es leágazástól 1 km-re található.Megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges!Amennyiben a 174601615 számú A CASANETWORK CEGLÉD által kínált NYARALÓ, ZÁRTKERT vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek, pontosságukért felelősséget nem vállalunk!/Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésre.CasaNetWork- Ingatlanban otthon vagyunk!


Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6566691


+36 20

Ingatlannet kód: NET6566691


Az általad megtekintett eladó szolnoki telek 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 30 m², míg a hozzá tartozó teleké 802 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). A telek ára 14,2 millió Ft, négyzetméter ára 473 333 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 96%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss Katalin referens a CasaNetWork Cegléd irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566691. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.