star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tagyon

  • 3 381 m²

    telek

Vételár:

34,99 millió Ft

Eladó földterület Tagyon

  • 3 381 m² telek

  • Eladó földterület Tagyon


Ár:

34 999 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

BALATONI ÖRÖKPANORÁMA! Vásároljon telket a páratlan szépségű Tagyon-hegyen!Tagyon község a Balaton északi partján, Zánkától 3 km-re, a Balaton partjától 5 percre, a festői szépségű Nivegy-völgy kapujában helyezkedik el. Itt kerül eladásra egy csodás helyen található terület. A környék híres bortermelő vidék, szépen gondozott szőlősorok fogadják az ide érkezőket, itt-ott boros pincével együtt.A telek 3381 nm, szinte végig aszfaltos úton megközelíthető. Jelenleg néhány gyümölcsfával beültetett, nagyrészt füves terület, de várja a szőlőtermesztést kedvelő új tulajdonosát.A telek hossza 98 méter, legszélesebb része 47 méter, a két végén a szélessége 20 méteres.Mezőgazdasági művelés alól kivett terület, nem kell kifüggeszteni!Víz és villany a telekre bevezetésre került. MK-2 besorolású kertes mezőgazdasági terület, 3 % beépíthető a helyi szabályozás szerint.A környéken számos túraútvonal segíti a kirándulókat, bejárhatjuk a vidéket kerékpárral is, élvezhetjük a friss levegőt. Kirándulási célpont lehet a csodálatos Hegyestű. Tagyon-hegyen is népszerű a nyitott pincék rendezvénye.Ne szalassza el ezt a kivételes lehetőséget, vásároljon itt területet!Az ár irányár! Tegyen ajánlatot!


Elhelyezkedés

Tagyon


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6521315


HASONLÓ INGATLANOK


49 900 000 Ft

Tagyon

  • Alapterület: 3 813m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6521315

A telekről 19 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 381 m². A telek ára 34,99 millió Ft, négyzetméter ára 10 352 Ft. Az ingatlant Nádaljai Hédi referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6521315. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tagyon ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.