star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tápiószentmárton

  • 438 m²

    telek

Vételár:

6,5 millió Ft

Eladó földterület Tápiószentmárton

  • 438 m² telek

  • Eladó földterület Tápiószentmárton


Ár:

6 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Egy sokarcú, változatos tájon, Tápiószentmárton hangulatos utcájában eladásra kínáljuk ezt az építési telket. A település tagja a Klímabarát Települések Szövetségének, így fontos számukra a környezetvédelem.
Az ingatlan csendes, zöldövezeti részen található, mely ideális lakóhelye lehet kis- és nagycsaládosoknak is, ahol álmaik otthonát építhetik fel.
A telek 438 négyzetméter kivett beépítetlen terület besorolású. Víz illetve villany a telken belül található, gáz pedig az utcában.
Utcafronti szélessége 15 méter. Az ingatlanon található egy megkezdett ház alapja is.
Buszmegálló 5 perc sétányira elérhető, mellyel Ceglédre, és Budapestre is el lehet jutni.
A közelben lévő Tápió és a kisebb tavak (pl. Tőzeges-tó) a horgászturizmust szolgálja, valamint gyógyvizes termálfürdő képezi a gyógyturizmus természeti alapját. Így itt minden generáció megtalálja a maga érdeklődési köréhez tartozó kikapcsolódási lehetőséget.

Ha felkeltette érdeklődését ez a Pest megye keleti részén található nem mindennapi településen lévő ingatlan, és el tudja képzelni saját és családja jövőjét itt, várom megtisztelő hívását.

A környékről:

csendes utca


Elhelyezkedés

Tápiószentmárton, Belterületi 480m2-es építési telek csendes környezetben eladó!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542741


Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6542741

Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései
A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 438 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 6,5 millió Ft, négyzetméter ára 14 840 Ft, ami a tápiószentmártoni átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Borbély Hajnalka referens a Balla Ingatlan - Kecskemét irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542741. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tápiószentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.