star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tárnok

  • 822 m²

    telek

Vételár:

11 millió Ft

Eladó földterület Tárnok

  • 822 m² telek

  • Eladó földterület Tárnok


Ár:

11 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Rendkívüli áron telek Tárnokon eladó!Tárnok Öreg hegyen eladó egy telek ami, 750 nm.-es, illetve vele szemközt található 72 nm.-es telek, amin egy pince félig leégett gazdasági épület.A két ingatlan csak együttesen eladó.Telken belül vezetékes víz rendelkezésre áll, illetve villany az utcában van.Külterületi ingatlan, de nem kell kifüggeszteni, azonnal birtokba vehető.A területen sok az állandó lakó, az szomszédságban is élnek családok.Autóval rendelkező ügyfelek részére ajánlom.


Elhelyezkedés

Tárnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6591103


A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 822 m². A telek ára 11 millió Ft, négyzetméter ára 13 382 Ft, ami a tárnoki átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Pongrácz Csilla referens a Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6591103. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tárnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.