star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tata

  • 1 191 m²

    alapterület

Vételár:

54 millió Ft

Eladó földterület Tata

  • 1 191 m² alapterület

  • Eladó földterület Tata

  • 1 191m²


Ár:

54 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A tatai Öreg-tó szomszédságában kialakításra került exkluzív lakópark telkét kínálom megvételre. Azoknak ajánlom, akik különleges, de természetközeli helyen szeretnék felépíteni álmaik otthonát. Itt nincs kompromisszum. A lakóparkban térkövezett magánút került kialakításra. A telek ára magában foglalja az északi oldal kerítéssel ellátását, illeszkedve a lakókörnyezethez. Csak akkor hívjon, ha az átlagosnál többre vágyik!


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6497888


Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6497888

Társ Ingatlaniroda

Társ Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 191 m². A telek ára 54 millió Ft, négyzetméter ára 45 340 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 65%-kal magasabb. Az ingatlant Kiss-Trnka Zsuzsanna referens a Társ Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6497888. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.