star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tatabánya, Erőmű telep

  • 525 m²

    telek

Vételár:

5,99 millió Ft

Eladó földterület Tatabánya, Erőmű telep 1. kép

Eladó földterület Tatabánya, Erőmű telep

  • 525 m² telek

  • Eladó földterület Tatabánya, Erőmű telep


Ár:

5 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Tatabánya 2.Erőmű tó mellett lévő kiskertes övezetben a Fácánoskertben található zártkerti ingatlant.
Mérete 525 m2 amely egy jól megközelíthető téglalap alakú telek.
A telken jelenleg egy régi bontandó épület valamint egy kb 15 m2 nagyságú pince található. Vezetékes víz külön órával. Áram 3×16 Amper teljesen újonnan van bevezetve a telekre. Ideális lehet állandó lakhatásra de akár nyaraló telepítésére is. Amennyiben további kérdései lennének vagy szeretné megtekinteni az ingatlant kérem hívja a megadott telefonszámot vagy írjon e mailt!!! Az ingatlan személyi hitelre is megvásárolható.


Elhelyezkedés

Tatabánya, Erőmű telep, Tatabánya 1.sz.Hattyú utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561430


+36 70

Ingatlannet kód: NET6561430


Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 525 m². A telek ára 5,99 millió Ft, négyzetméter ára 11 410 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Mizda Attila hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561430. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya, Erőmű telep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.