star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tiszaföldvár

  • 2 171 m²

    telek

Vételár:

1,7 millió Ft

Eladó földterület Tiszaföldvár

  • 2 171 m² telek

  • Eladó földterület Tiszaföldvár


Ár:

1 700 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladásra kínálunk egy idilli, csendes helyen található 2171 négyzetméteres kivett gazdasági épület udvart Tiszaföldváron. Ez a gyönyörű telek ideális választás mindazoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától, és egy nyugodt kertészeti paradicsomban élvezni az élet minden pillanatát.

A telek könnyen megközelíthető, így a hétköznapok is egyszerűvé válnak. A villany már bekötve a telek területén belül, így az otthoni kényelem mindig kéznél van. Az öntözés sem jelent gondot, hiszen egy fúrt kút gondoskodik a telek teljes területéről, így a gyönyörű gyümölcsfák és szőlő is mindig frissen és egészségesen virágzik.

A kis gazdasági épület és tároló pedig lehetőséget adnak arra, hogy megvalósítsa kertészeti álmait, vagy éppen hobbigazdálkodással foglalkozzon.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, hívjon bizalommal!!

Vighné Hreskó Anikó


Elhelyezkedés

Tiszaföldvár, Kurázsi Egyenes út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6598100


Vighné Hreskó Anikó

Vighné Hreskó Anikó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


1 650 000 Ft

Tiszaföldvár

1 900 000 Ft

Tiszaföldvár

A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 171 m². A telek ára 1,7 millió Ft, négyzetméter ára 783 Ft, ami a tiszaföldvári átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Vighné Hreskó Anikó referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598100. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaföldvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.