star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tiszavárkony

  • 57 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 438 m²

    telek

Vételár:

4,9 millió Ft

Eladó földterület Tiszavárkony

  • 57 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 438 m² telek

  • Eladó földterület Tiszavárkony

  • 57m²


Ár:

4 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A Casanetwork Szolnoki Ingatlaniroda megvételre kínál Tiszavárkony-Szőlőben egy 57 m2-es, 1 szobás, zártkeri, családi házat.Az ingatlan jellemzői:- telek mérete 1438 m2,- a ház 1953-ban épült 57 m2-es, vályog falazatú,- a szoba mérete, 15,7 m2,- a  fedett teraszra érünk, ami 14 m2,-  az előszoba  5 m2-es, két oldalán ablakkal,-  a konyha 14 m2-es, itt lett kialakítva egy 1 m2-es WC,     - a konyhából nyílik a kamra, amely 7.3 m2-es, -parkolásra az udvarban, illetve az utcán is van lehetőség, -a házba be van vezetve a villany, víz, csatorna és a gáz,- a fűtést gázkonvektor biztosítja, de igény szerint kisebb hordozható kályhát be lehet tenni a konyhába és onnan fel lehet fűteni az egész házat,-  kint találhatók kisállat tartásra készített ólak, valamint tárolókat is találunk,-  kertben gyümölcsfák vannak és  növénytermesztésre is van lehetőség, a locsolást fúrt kút szolgáltatja.A környéken kisebb-nagyobb falvak és városok találhatók, amelyek autóval kb. 6-40 km között vannak. Vásárolni lehet  pl. Spar, Coop, Auchan, Tesco, Praktiker, Decathlon, Obi, Kik, Pepco és számtalan ruházati és egyéb kis élelmiszer, illetve háztartási üzletek.Számtalan kikapcsolódási és pihenési lehetőség van a környéken, Szolnok, Tiszajenő, Jászkarajenő, Cegléd, Abony, MartfűVasútállomásról Tiszajenő és Tószeg irányába tudunk eljutni. Amennyiben a CASANETWORK SZOLNOKI IRODÁJA által kínált 15580470 nyilvántartási számú TISZAVÁRKONY-SZŐLŐBEN található ZÁRTKERT, vagy bármely, a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork-Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Előszoba
14m²
Előszoba
5m²
Wc
1m²
Szoba
15.7m²
Kamra
7.3m²
Konyha
14m²

Elhelyezkedés

Tiszavárkony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6405496


+36 20

Ingatlannet kód: NET6405496

Az általad megtekintett eladó tiszavárkonyi telek 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 438 m². További jellemzői: az építés éve 1953, a fal építési anyaga vályog, a fűtés típusa konvektor. A telek ára 4,9 millió Ft, négyzetméter ára 85 965 Ft. Az ingatlant Nagy Krisztina referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6405496. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszavárkony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.