star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Tordas

  • 1 830 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó földterület Tordas

  • 1 830 m² telek

  • Eladó földterület Tordas


Ár:

39 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Tordason Dél- Pest 30 km- es vonzáskörzetében a Velencei Tóhoz 18 km-távolságra, az M7 Autópálya lejáróhoz 3 km-re , a csendes hangulatos tiszta településen, kedvelt fiatalos új építésű lakókertben eladó egy szép nagy telek, mögötte bokros, fás kiserdő van. Természetet, csendet, madár csicsergést kedvelő családnak ajánlom. Befektetők jelentkezését is várjuk.

A beltér:

Tordas Rendezési Tervében a telket falusias lakóövezetbe sorolta. Falusias lakóterület (Lf):Az övezetben lakóépületek, mező-és erdőgazdaság építményei, továbbá a helyi lakosságot szolgáló, nem zavaró hatású kereskedelmi, szolgáltató és kézmű ipari építmények helyezhetők el, A telek övezetei besorolása Lf2.
– beépíthetősége max.: 30 %. Talajszint alatti beépíthetőség: 30 %
– legnagyobb épületmagasság: 4,5 m.
– beépítés módja: oldalhatáron álló.
– legkisebb kialakítható telek mérete: 1000 nm

Telek területe: 1830 nm. Hossza 60 m. Szélessége a telek vége felé kissé elkeskenyedik. A telken, ahogy a fotón látható megnőttek a fák, és bokrok. Azok ritkítása, tereprendezése az új tulajdonos feladata lesz.

A telkekre önálló családi ház, és két lakásos társasház is építhető. Közművek az utcában vannak. Tordason vasút állomás nincs. Legközelebb a 3 km-re lévő Martonvásáron van, ahol hatalmas parkló áll az utasok rendelkezésére. Helyi- és távolsági buszjáratok megállója az ingatlanhoz közel van, busszal percek alatt elérhetőek a martonvásári vasútállomásról induló elővárosi vonatok Budapest és Székesfehérvár felé.
Tordas intézményi ellátottsága kiváló. Bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi rendelő, benzinkút van. Lakói szeretettel fogadják az ide költözőket. Jó hangulatú fejlődő, szeretetre méltó település, ahol a közbiztonság jó.

Iá: 39 000 000 Ft. Komoly ajánlat esetén a Tulajdonos rugalmas.

Tisztelt Érdeklődő! Kérem szíveskedjen erre a hirdetésre hivatkozni, mert többen is hirdetjük az ingatlant.

Érdeklődni telefonon Eötvös Beáta értékesítőnél.

M: 06303410975

beata.eotvos@gmail.com

A környékről:

A telekhez aszfaltos bicikli út vezet. Közel vannak a bevásárlási lehetőségek, közintézmények, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár. Tordas nevezetessége az élménypark, és a Tordasi csárda, ahol a jó ételek mellett, rendezvény szervezés, és hangulatos tó várja a vendégeket. További szabadidős tevékenységek: sportolási lehetőség, lovaglás, horgászat. Ne is beszéljünk a szüretekről, házi hangversenyekről.


Elhelyezkedés

Tordas, Köztársaság út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6444799


HASONLÓ INGATLANOK


38 900 000 Ft

Tordas, Köztársaság út

39 000 000 Ft

Tordas, Köztársaság út

31 900 000 Ft

Tordas, Széchenyi utca

+36 30

Ingatlannet kód: NET6444799

A telekről 9 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 830 m². A telek ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 21 311 Ft, ami a tordasi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Eötvös Péterné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6444799. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tordas ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.