star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Törökkoppány

  • 78 675 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó földterület Törökkoppány

  • 78 675 m² telek

  • Eladó földterület Törökkoppány


Ár:

18 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja az TÖRÖKKOPPÁNYI KÜLTERÜLET, SZÁNTÓ.
A LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált TÖKKOPPÁNYI KÜLTERÜLET, SZÁNTÓ jellemzői:
Törökkoppány külterület, szántó.
Somogy-megye északkeleti részén Balatontól délre 35 Km-re, 7,8675 ha szántó művelésben álló termőföld 1/1 tulajdonjoga eladó. A szántóföld per- és tehermentes, saját használatban. Igényelhető támogatások: CRISS+BISS+ szálas fehérje. 12% lejtő alatti. A terület műúttól könnyen megközelíthető ( 600 m ) . Az ingatlantól kb. 2oo m-re 22 KW villamoshálózati vezeték található.
Somogy megye keleti szélén fekszik, a Koppány folyó mellett. A központján a Nagykónyi-Somogyacsa között húzódó, a 61-es főutat a 6505-ös úttal összekötő 6508-as út halad végig.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált TÖRÖKKOPPÁNYI KÜLTERÜET, SZÁNTÓ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Törökkoppány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6593418


Kovácsné Nagy Renáta

Kovácsné Nagy Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Kaposvár

Lido Home Kaposvár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6593418

Kovácsné Nagy Renáta

Kovácsné Nagy Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Lido Home Kaposvár

Lido Home Kaposvár

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 78 675 m². Parkolási lehetőség: udvarban. A mezőgazdasági ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 235 Ft. Az ingatlant Kovácsné Nagy Renáta referens a Lido Home Kaposvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6593418. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törökkoppány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.