star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Torvaj

  • 1 233 m²

    telek

Vételár:

1,5 millió Ft

Eladó földterület Torvaj

  • 1 233 m² telek

  • Eladó földterület Torvaj


Ár:

1 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kizárólag nálunk!
A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál egy KERT- GYÜMÖLCSÖST TORVAJON!
Torvaj dombokkal körülvett, bájos kis vidéki zsákfalu. Autóval 5 perc alatt elérhető Tab (kisváros), M7-es autópálya 10 km, Balaton csak 16 km távolságra!
A TORVAJI KERT-GYÜMÖLCSÖS jellemzői:
- könnyen megközelíthető, közel a település központjához
- a telek mérete 1233 m2, sík felszínű, téglalap alakú, 17m széles
- tulajdoni lapon "kivett beépítetlen terület", viszont építeni nem lehet rá!
- a helyi építési szabályzat (HÉSZ) szerint: érzékeny területek (gyep, rét, nádas stb.) mezőgazdasági övezetébe esik (Má-0)
A HÉSZ 17. § szerint: Érzékeny területek mezőgazdasági övezete: A terület rendeltetését megváltoztatni, vagy azon építkezni nem szabad. Az övezetben csak köztárgyak, közutak, közterek, nyomvonal jellegű vezetékek, közmű és közműpótló berendezések (kivétel: szennyvíztisztító és komposztáló telepek), a vízgazdálkodás létesítményei, geodéziai jelek, vadászlesek helyezhetők el az érintett szakhatóságok hozzájárulásával.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált TORVAJI INGATLAN, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Lido Home - Ingatlanok egy életen át !


Elhelyezkedés

Torvaj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6519286


+36 70

Ingatlannet kód: NET6519286

A mezőgazdasági ingatlanról 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 233 m². A mezőgazdasági ára 1,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 217 Ft. Az ingatlant Hencz Szilvia referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6519286. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Torvaj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.