star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Vászoly

  • 3 108 m²

    alapterület

Vételár:

13,4 millió Ft

Eladó földterület Vászoly

  • 3 108 m² alapterület

  • Eladó földterület Vászoly

  • 3 108m²


Ár:

13 400 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Vászoly és Balatonudvari között, mintegy 2,5 km-re a Balatontól eladóvá vált ez a 3.108 m2-es, teljesen sík, külterületi telek.
A rendkívül egyszerűen megközelíthető telek messzebb fekszik a főúttól, a vászolyi Öreghegy lábánál, sík, sokak álltal kedvelt és használt területen, rendezett porták, szépen rendben tartott nyaralók és többnyire hasonló méretű telkek között fekszik.

Főbb jellemzők:
~ saroktelek, 3 irányból út határolja
~ kiválóan megközelíthető
~ villany beköthető
~ víz ciszternával, vagy kútfúrással oldható meg
~ MK1-es besorolásban van (3% építhető)
~ 1/1-es tulajdon, önálló telek, nem csak tulajdonrész
~ közigazgatásilag VÁSZOLY

A beépíthetőségéről és a helyi építési szabályozásról szívesen tájékoztatom.

A telek művelési ága szőlő, ahonnan az elöregedett, régi szőlő kivágásra került, az aktuális támogatások igénybevételével csaknem készen áll a telepítésre. Mivel az elmúlt években a jelenlegi tulajdonosnak nem állt módjában folytatni az elkezdett telepítést, így jelenleg a képen látható, minimálisan elbokrosodott állapotban van.

Miért VÁSZOLY?

Az apró, Balaton-felvidéki falu a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, egy völgyben fekszik, amely völgy szerkezetileg a Dörgicsei-medencéhez tartozik. A kedves, kis Balaton-felvidéki település mágnesként vonza a megpihenni vágyó családokat, akik számtalan előnye miatt választják állandó vagy szezonális lakóhelyüknek Vászolyt. Lakói távol érezhetik magukat a Balatonra jellemző nyüzsgéstől, miközben pár perc autózással elérhetik a kedves, mértéktartó, kiváló strandokkal büszkélkedő Balatonudvarit, Akalit és Fövenyest.

Balatonfüred mindössze 15 km, Zánka pedig 14 km távolságban van.

Aktív társasági élet és gasztro programok jellemzik egész évben, két országos hírű étterme: az egész évben nyitvatartó, Zománc Bisztrócska és a szezonális, évtizedes múltra visszatekintő, hagyományos vendéglátást megtestesítő Laci Pince Csárda is erről árulkodik.

Vászoly fantasztikus FALUSI hangulata, AUTENTIKUS házai békés, barátságos benyomást keltenek, lakói szeretettel és jó ízléssel csinosítgatják a közterületeket is, mutatva, hogy nem "csak" egy szezonális település az övüké. A hangulatot nagyban meghatározzák a faluban csörgedező patakok, a kis kőhidak, a szép házak és a sok zöld. Fű, fa, virág, mindenfelé.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen MEGKÜLDJÜK Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Vászoly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477701


HASONLÓ INGATLANOK


39 900 000 Ft

Vászoly

  • Alapterület: 1 400m²

650 000 000 Ft

Vászoly

  • Szobák: 10
  • Alapterület: 500m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477701

A telekről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 3 108 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 13,4 millió Ft, négyzetméter ára 4 311 Ft, ami a vászolyi átlaghoz képest 74%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6477701. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vászoly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.