star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Velence

  • 739 m²

    telek

Vételár:

38,9 millió Ft

Eladó földterület Velence

  • 739 m² telek

  • Eladó földterület Velence


Ár:

38 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Székesfehérvár kínálatában eladó egy egyedi kialakítású építési telek Velencén, lakóparkban a Bence-hegy lábánál! A telek 739 nm-s, a lakópark belső, hegyekre panorámás oldalán fekszik. Víz, csatorna, villany a telken belül.
Kiváló infrastruktúra. !Óvoda, iskolák, orvosi rendelő gyógyszertár, üzletek az Ófaluban, modern, folyamatosan nyitva tartó élelmiszer üzlet, a lakópark bejáratánál van.
Velence Korzó , Északi strand, Tóbíró strand, csónak kikötő Bence-hegyi kilátó 5 perc távolságra,
Az ingatlan az M7 autópálya Velence pihenő kijárata, buszmegálló közelében található. két vasútállomás is busszal vagy autóval 10 perc alatt elérhető.

Amennyiben erre a telekre építi fel házát nyaralva élhet!


Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637706


Lido Home Székesfehérvár

Lido Home Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6637706

Lido Home Székesfehérvár

Lido Home Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 739 m². A telek ára 38,9 millió Ft, négyzetméter ára 52 639 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Andorka György referens a Lido Home Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637706. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.