star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Verőce

  • 486 m²

    telek

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó földterület Verőce

  • 486 m² telek

  • Eladó földterület Verőce


Ár:

19 900 000 Ft

Telek mértékegysége

A beltér:

Eladó Lf-K1-es övezeti besorolású, belterületi telek a festői szépségű Dunakanyarban, Verőcén, a Lugosi utcától nem messze.

Beépíthetősége: 30%.
A telek aszfaltos utcában található, a vasútállomástól és a Duna parttól gyalogosan 13-15 percre.
A közlekedés kiváló, ingázóknak is kényelmes.

A Dunakanyarban Vác és Szob között a Duna bal partján fekszik. Közúton a legegyszerűbben a 12-es főúton lehet eljutni Verőcére, de Szendehely és Rétság irányából megközelíthető a település a 12 101-es úton is; Magyarkút településrészt a 12 102-es, Aranyoskutat pedig a 12 119-es út szolgálja ki. Kerékpárral elkerülhető a közúti forgalom a Váctól kiépített kerékpárúton.

Elérhető Verőce vasúton és vízi úton is. A községen két vasútvonal is áthalad, a 70-es számú Budapest–Szob-vasútvonal és a 75-ös számú Vác–Balassagyarmat-vasútvonal. Előbbinek egy állomása, utóbbinak három megállóhelye van a településen: Verőce vasútállomás a központban, a szobi vonalon, Fenyveshegy megállóhely [korábban Verőce-Fenyves], Magyarkút-Verőce megállóhely és Magyarkút megállóhely pedig a balassagyarmati vonalon. Verőce vasútállomás közúti megközelítését a 12-es főútból kiágazó 12 305-ös út, Magyarkút-Verőce megállóhelyét pedig a 12 101-esből kiágazó 12 304-es út biztosítja.

Víz a telken belül van.
Villany a nemrég még itt álló romos épület teljes kőrű bontása érdekében ki lett kötve. Villanyoszlop az utcában - pár méterre a telektől - légkábeles, illetve földkábeles megoldással is bevezethető.
Szennyvízcsatorna a ház előtt, rákötési lehetőséggel.
Gáz az utcában.

Mivel néhány adat a megbízó által közölt adatok alapján került feltüntetésre, így a tévedés jogát fenntartjuk!

Egyéb információért bizalommal hívjon.
Amiben segítjük Önöket:
- hitel ügyintézés
- CSOK ügyintézés
- energetikai tanúsítvány
- földmérés
- értékbecslés
+ szolgáltatásunk: Ingyenes ajánlatküldés országos rendszerből, e-mail cím megadásával.


Elhelyezkedés

Verőce


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624435


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6624435

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 486 m². A telek ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 40 947 Ft, ami a verőcei átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Barbara referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624435. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Verőce ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.