star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Vörs

  • 3 498 m²

    telek

Vételár:

15,5 millió Ft

Eladó földterület Vörs

  • 3 498 m² telek

  • Eladó földterület Vörs


Ár:

15 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kizárólag irodánkat bízták meg!
A nyugalom szigete! Erdő mellett, zsákutcában, de még is 10 perces útra a Balatontól!
A LIDO HOME KESZTHELY által kínált VÖRSI ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:
- 2 db építési telek összesen 3498 m2, 2 db helyrajzi számon együttesen eladó (1756 m2, 1742 m2 )
- A beépítettség megengedett legnagyobb mértéke 30 %
- Villany és csatorna a telken, víz és a gáz közvetlenül a telek előtt, a vízvezeték bekötéséhez a tervek már rendelkezésre állnak
- Vörs megközelíthetősége kiváló, kiépített bicikli útról Balatonszentgyörgy 3 km
- Az M7-es autópálya a településtől 10 perc alatt könnyen elérhető az újonnan átadott M 76-os felvezetővel
- A településen önkormányzat, buszmegálló, orvosi rendelő és több bolt is megtalálható.
A Balatontól délnyugatra, a Kis-Balaton szomszédságában fekvő Vörs bájos, nyugodt falu, ráadásul mindössze 10-15 percre van a kedvelt balatoni strandoktól, és bővelkedik a szebbnél szebb látnivalókban.
Vörs a Kis-Balaton hivatalos fővárosaként ismert, a Balatonszentgyörgy melletti, 500 fő lakta zsáktelepülés télen-nyáron vonzó lehet az aktív pihenésre, kirándulásra vágyók számára.
A településről érdemes akár kerékpárral is bejárni a Kis-Balaton vadregényes vidékét, elérhető távolságban található a Kányavári-szigetek, a zalavári Kis-Balaton Bemutatóház, a fenékpusztai Kis-Balaton Látogatóközpont, ahol tanösvény mutatja be a környék élővilágát.
Kiváló befektetési lehetőség, vagy remek hely egy új otthon felépítésére!
Amennyiben a számú a LIDO HOME által kínált VÖRSI ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Vörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6644411


+36 30

Ingatlannet kód: NET6644411

A telekről 16 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 498 m². A telek ára 15,5 millió Ft, négyzetméter ára 4 431 Ft, ami a vörsi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mészáros Zoltán referens a Lido Home Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644411. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.