star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, XVIII. kerület, Almáskert

  • 1 455 m²

    telek

Vételár:

72 millió Ft

Eladó földterület Budapest, XVIII. kerület, Almáskert

  • 1 455 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, XVIII. kerület, Almáskert


Ár:

72 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

KÍVÁLÓ LEHETŐSÉG: 3 HÁZAT ÉPÍTHET ERRE A TELEKRE!

XVIII. kerület, Almáskert gyorsan fejlődő, szépülő, friss parcellázású részén ELADÓ ez az 1455 nm-es, közművesített építési telek eladó, melyre 3 önálló ház is építhető!
A telek projektként is megvásárolható, amelyhez konkrét, engedélyezett tervek vannak mindhárom lakóingatlanra vonatkozóan. Ezzel akár azonnal megkezdhető a beruházás!
A telek aszfaltozott úton közelíthető meg, a közművek közül víz-, csatorna- és villany már a telken van. Gáz nincs a környéken, hőszivattyús fűtési/hűtési rendszerek épülnek mindenhol.
A telek beépíthetősége: 25% (ha mégsem a kész terveket veszi alapul). Nagyobb családnak vagy beruházónak is kiváló alkalom, hogy az utolsó telkek egyikéhez most még hozzájusson!
Az ingatlant cég értékesíti, így a megjelölt ár nettó ár.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem jelezze bátran!


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Almáskert, Alacskai út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6459112


+36 70

Ingatlannet kód: NET6459112


A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 455 m². A telek ára 72 millió Ft, négyzetméter ára 49 485 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh László hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459112. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület, Almáskert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.