star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalabér

  • 2 322 m²

    telek

Vételár:

1,49 millió Ft

Eladó földterület Zalabér

  • 2 322 m² telek

  • Eladó földterület Zalabér


Ár:

1 490 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Csodaszép zöld környezetben, erdők ölelésében, Zalabér településen kínálom megvételre ezt a 2 322 nm nagyságú, zártkerti telket.

Az ingatlan két helyrajzi számon nyilvántartott, besorolás szerint:
- legelő - 2 099 nm
- legelő - 223 nm

A telek tehermentes, egy tulajdonosé, a földforgalmi törvény hatálya alá tartozik, viszont ennek ellenére az azonnali, ideiglenes birtokbavételnek nincs akadálya!

Közművekkel nem rendelkezik, a villamosenergiát napelemmel, a vízellátást kútfúrással vagy esővíz-gyűjtéssel lehetne biztosítani.

Aszfaltos, majd az utolsó kb. 800 méteren murvás/kavicsos/földút vezet a telekhez, két útról is megközelíthető, viszont személyautóval jelenleg nem járható az út. A terület fás, bokros, illetve egy 30 nm-es vályogfalazatú pince maradványa is található rajta, melynek megközelítése jelenleg szintén nehézkes.

Befektetőknek, üzleti-turisztikai célból is tökéletes választás lehet, hisz' a környék idegenforgalmi látnivalói (Zalacsány, Hévíz, Szajki-tavak, Sümeg, BALATON) mind 15-20 percen belül elérhetőek.

Zalabérnek rendkívül kedvező a földrajzi elhelyezkedése, hiszen csodaszép környezetben, Hévíztől 33 km-re, Keszthelytől és a Balatontól alig 35 km-re, Sümegtől 23 km-re, a Szajki-tavaktól 16 km-re, Zalaszentgrót városától 6 km-re, Zalaegerszeg városától pedig 25 km-re található.
A települést szőlőhegyek és erdők veszik körül.

Az ár irányár! Jöjjön el, nézze meg és tegyen rá ajánlatot!

Amennyiben az ingatlan elnyerte a tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk!
Szolgáltatásaink körében szakszerű tanácsadással, bank-semleges hitel-ügyintézéssel és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: nincs.
Vízellátás: nincs.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Zalabér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612691


HASONLÓ INGATLANOK


33 500 000 Ft

Zalabér

  • Alapterület: 15 000m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612691

A telekről 14 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 322 m². A telek ára 1,49 millió Ft, négyzetméter ára 642 Ft, ami a zalabéri átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Irimi Barbara referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612691. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalabér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.