star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg, Andráshida

  • 2 142 m²

    telek

Vételár:

18 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg, Andráshida

  • 2 142 m² telek

  • Eladó földterület Zalaegerszeg, Andráshida


Ár:

18 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Zalaegerszegen a Teskándi út mentén eladó ez a 2142 nm-es  terület, amely alkalmas lehet ipari ingatlan, telephely, raktár kialakítására is.  

- Zalaegerszeg nyugati részén a teskándi úti benzinkút szomszédságában található.

- Telek kitűnő adottságai miatt kiválóan alkalmas lehet, telephely, raktár cégközpont, üzleti vagy bármilyen más vállalkozás létrehozására is.

- Teljesen körbekerített beton kerítés fém bejárati kapuval.

- Kitűnően megközelíthető főútról, abszolút biztonságos környék.

- az összes közmű elérhető.

- Gip-1-es övezeti besorolású

- a tulajdonos  meglévő szálláshely kiadásra alkalmas panzió tervekkel is rendelkezik ( külön megállapodás tárgyát képezi)

- lehetőség van még mellette további telkek megvásárlására is.

 

Amennyiben ez az ingatlan felkeltette érdeklődését, további információért - kötelezettségek nélkül - forduljon hozzám vagy az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlanirodához az ingatlan referenciaszámra hivatkozva vagy a zalaegerszeg@oh.hu-n.

Amennyiben nem a saját honlapunkon látja hirdetésemet, az alábbi linken bővebb információt talál:

Esetleg böngéssze a web oldalunkat: http://www.zalaegerszeg.oh.hu

Amennyiben lakásvásárlási hitelre is szüksége van, az irodánkban ingyenesen, PSZÁF szakvizsgával rendelkező hitelszakértő, megkeresi a banki ajánlatok közül a legjobb megoldást ügyfeleinknek, és segít a hitel igénylésében is!

 30/949-7085

Az Ön ingatlanközvetítője: Tamás Árpád, részletekről, feltételekről érdeklődjön a 30/949-7085  telefonszámon, vagy személyesen, irodánkban: 8900 Zalaegerszeg, Mártírok útja 41. szám alatt.

Bízza profikra ingatlanügyeit!


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Andráshida


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET4776761


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET4776761

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 142 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 18 millió Ft, négyzetméter ára 8 403 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Tamás Árpád referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4776761. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg, Andráshida ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.