star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 1 113 m²

    alapterület

Vételár:

7,99 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 1 113 m² alapterület

  • Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 1 113m²


Ár:

7 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Az ARANYOSLAPI FORRÁS mellett, csendes, nyugodt környezetben, LAKOTT területen, 1081 m2 - es zártkerti besorolású ÉPÍTÉSI telek eladó, Zalaegerszeg központjától néhány percnyire!

Ára: 7.990.000 ft

Eladóvá vált ez a csendes, természetközeli részen elterülő 1081 m2 - es terület Zalaegerszegen az Aranyoslapi forrás közelében!

A VÍZ és a SZENNYVÍZ telekre való bekötése már megvalósult, az áram, internet, valamint a kábel tv szinte közvetlen a telek előtt található.

Az ingatlan LKe 1-es övezeti besorolású, mely szerint a területre vetítetten 25% a legnagyobb megengedett beépítettség értéke.

A homlokzat magasság 6,5 méter, az épületmagasság 5 méter lehet.

Utcafronti szélessége elérni a minimális elvárást, így lakóépület építhető rá!

A végig aszfaltos úton megközelíthető, télen is könnyen járható utcában található terület kétoldalról már körbekerített, cseresznyefa található rajta, valamint az utcában biztosított a szemétszállítás, illetve a postaládák kihelyezése is minden háznál megoldott, így a "posta házhoz megy".

Ajánlom azoknak:

- Akik kezelhető méretű területtel rendelkező álomotthonra vágynak, saját elképzelésük alapján,

- Akik a városhoz közel, mégis csendes környezetben építkeznének,
- Akik értékelik az Aranyoslapi forrás közelségét! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 357609


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Aranyoslap


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6562766


+36 30

Ingatlannet kód: NET6562766


A telekről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 113 m². A telek ára 7,99 millió Ft, négyzetméter ára 7 179 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Evelin referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6562766. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.