star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 3 404 m²

    telek

Vételár:

8,2 millió Ft

Eladó földterület Zalaegerszeg

  • 3 404 m² telek

  • Eladó földterület Zalaegerszeg


Ár:

8 200 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Panorámás, 3404 nm-es varázslatos telek eladó Zalaegerszegen a Vakaroshegyen. Az Aranyoslapi forrás közelében található terület Lke-1-es övezeti besorolású, a víz-, villany és szennyvíz a telken található. Az aszfaltos úton megközelíthető telek az érvényben lévő szabályozási terv alapján a megengedett beépíthetőség 25%, melyre szabadon álló ingatlan építhető. A szépen karbantartott telket gyümölcsfák díszítik. Az ingatlan per- és tehermentes. További kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal! Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!
További információért keressen bizalommal!

Referencia szám: TK088669-IN


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Forrás utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6631227


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6631227

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

A telekről 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3 404 m². A telek ára 8,2 millió Ft, négyzetméter ára 2 409 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ambrózy Emőke referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631227. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.