star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zamárdi

  • 1 453 m²

    telek

Vételár:

114,99 millió Ft

Eladó földterület Zamárdi

  • 1 453 m² telek

  • Eladó földterület Zamárdi


Ár:

114 990 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:


-Kiváló adottságú építési telek Zamárdi üdülőövezetében eladó! A Balaton part távolsága csak 500 m.
-Kizárólag irodánk kínálatában!
-Siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál Zamárdi üdülőövezetében a 3 km-es szabadstrandhoz közel egy telkes ingatlant (tulajdoni lap szerint lakóház, udvar), amelynek jellemzői az alábbiak:
-- a telek mérete 1453 m2, kerített, összközműves, amelyre a kocsibeállás több autóval is lehetséges
-- utcafronti szélessége 26 m, hossza közel 56 m
-- övezeti besorolása Lke-4, kertvárosi lakóterület
-- 25%-ban beépíthető, 4,5 m átlagos homlokzatmagassággal
-- vezetékes közművek (víz, villany, csatorna, gáz) a telken
-- a telken található még egy kb. 100 m2-es, kétszintes lakóház, amely erősen felújítandó - átépítendő, vagy új projekt esetén elbontandó
-- a kedvező elhelyezkedésű, nagyságú, alakú telek akár befektetési célra, akár önálló családi ház, ikerház, kisebb társasház, vagy nyaraló építésére is kiválóan alkalmas
-- Zamárdi a Balaton déli partjának kedvelt települése, Siófok szomszédságában, 3 km-es gondozott szabad stranddal, kedvelt éttermekkel, büfékkel, gyermek játszóterekkel, jól felszerelt, magas színvonalú oktatást biztosító általános iskolával és óvodával.
-- a városközpont, élelmiszerboltok, iskola, orvosi rendelők, vasútállomás 600 - 800 m közöttiek
-Amennyiben a LIDO HOME által kínált állandó telkes ingatlan, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon, akár este vagy hétvégén is!
-Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
-LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Zamárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575005


+36 70

Ingatlannet kód: NET6575005

A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 453 m². A telek ára 114,99 millió Ft, négyzetméter ára 79 140 Ft, ami a zamárdi átlaghoz képest 56%-kal magasabb. Az ingatlant Lévai László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575005. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zamárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.