star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zsámbék

  • 600 m²

    alapterület
  • 600 m²

    telek

Vételár:

20 millió Ft

Eladó földterület Zsámbék

  • 600 m² alapterület
  • 600 m² telek

  • Eladó földterület Zsámbék

  • 600m²


Ár:

20 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A főváros közelében Zsámbékon, csendes, nyugodt környezetben, rálátással a XIII. századi romtemplomra és a Budai hegyekre telkek eladóak felosztva, vagy egészben (3866 nm). Az eladó terület Zsámbékon a Kálvária domb közelében található.
A város az M1-es autópályáról jól megközelíthető, kb. fél óra Budapest belvárosa, de 20 perc alatt akár a budaörsi nagy bevásárló központokban lehetünk. Közvetlen buszjárat is van a Széll Kálmán térről. A település infrastruktúrája megfelelő, boltok, orvosi rendelő, posta, iskolák, óvodák, bölcsődék stb. megtalálhatóak.

A terület jelenleg a kertvárosias lakó terület (Lke03) övezetbe tartozik. Elkészültek a területre vonatkozó településrendezési, közművesítési (villany, víz, szennyvízcsatorna) tervek, így a közeljövőben lakócélú hasznosításra lehetőség lesz. Kimérésre került a 6 méter széles magánút, ahol a közművek és a 3 x 32 ampert biztosító vezetékek bevezetésre kerülnek.
A terület megosztása lehetséges 600 nm-es telkekre, 30 %-os beépítettséggel.
Egy 600 nm-es telek ára 20 millió Ft.

Befektetésnek kiváló lehetőség az egyre jobban fejlődő térség miatt! A telek tulajdonosa befektetőtársat is keres!
Hívjon, egyeztessünk időpontot a megtekintésre! csendes utca, jó közlekedés, zöld övezet
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Zsámbék, Zsámbék


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577199


HASONLÓ INGATLANOK


69 000 000 Ft

Zsámbék, Zsámbék

  • Alapterület: 2 512m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577199

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 600 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 33 333 Ft, ami a zsámbéki átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Koszecz Andrea referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577199. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zsámbék ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.