star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zselickislak

  • 1 225 m²

    telek

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó földterület Zselickislak

  • 1 225 m² telek

  • Eladó földterület Zselickislak


Ár:

14 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Kaposvártól 6 km-re, Zselickislakon gyönyörű kis faluban, eladó egy nagyon szépen rendben tartott, murvás, földes úton megközelíthető, természet közeli, 1,514 hektár zártkerti művelés alól kivett terület a rajta található gazdasági épülettel.A téglából épült ház villanyhálózattal rendelkezik, vezetékes víz nincs, de ciszternával megoldható a vízszükséglet. A talaj minősége kiváló.A gondozott kert sokféle termő gyümölcsfával és dísznövényekkel van beültetve, kiválóan alkalmas kikapcsolódásra, vagy gazdálkodásra. A telek több helyrajzi számon található. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal a hét bármely napján, nézzük meg együtt!


Elhelyezkedés

Zselickislak, Árnyas utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6543186


HASONLÓ INGATLANOK


8 500 000 Ft

Zselickislak

+36 30

Ingatlannet kód: NET6543186

A telekről 3 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 225 m². A telek ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 12 163 Ft, ami a zselickislaki átlaghoz képest 43%-kal magasabb. Az ingatlant Szétag Tímea referens a Fonyód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543186. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zselickislak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.