star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó garázs Hajdúszoboszló

  • 18 m²

    alapterület

Vételár:

7 millió Ft

Eladó garázs Hajdúszoboszló

  • 18 m² alapterület

  • Eladó garázs Hajdúszoboszló

  • 18m²


Ár:

7 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított
Parkolóhelyek száma
db

Az ingatlanról:

Rákóczi udvarházban eladó újabb építésű 18 nm garázs.A garázsban áram van jelenleg más közművek nem rendelkezik.Nagy udvarban található kényelmes biztonságos behajtással sorompóval védve.Szemben rendőrség mellette óvoda,közelben boltok polgármesteri hivatal stb. A garázs üres bármikor birtokba vehető.Megtekinthető hétvégén is időpont egyeztetéssel.Az ár irányár.További ingatlanjaink a Teleingatlan oldalán több nyelven is hitel ügyintézéssel és ügyvédi segítségnyújtással egybekötve.


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló, Rákóczi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6597077


+36 70

Ingatlannet kód: NET6597077

A garázsról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 18 m². További jellemzői: az építés éve 2006. A garázs ára 7 millió Ft, négyzetméter ára 388 889 Ft. Az ingatlant teleingatlanportál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597077. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.