star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó garázs Szeged, Belváros

  • 14 m²

    alapterület

Vételár:

7 millió Ft

Eladó garázs Szeged, Belváros

  • 14 m² alapterület

  • Eladó garázs Szeged, Belváros

  • 14m²


Ár:

7 000 000 Ft

Ingatlan állapota
újszerű
Parkolóhelyek száma
db

Az ingatlanról:

Szeged központjában, a Hajnóczy utcában eladó 14 négyzetméteres teremgarázs, közel a sétáló utcához és az egyetemekhez, kiváló környéken, ideális befektetés!

A garázs újszerű társasház pinceszintjén helyezkedik el, közvetlen az utcafrontról megközelíthető, 2 db. elektromos garázskapun keresztül.
A társasház megközelíthetősége kiváló, pár perces sétával elérhető a sétáló utca, egyetemek, bevásárló központ, külön előnye a körutak közötti elhelyezkedése miatt, könnyen megközelíthető, kiváló a tömegközlekedés, a belvárosi lét minden előnyével.
Az ingatlan kivitelesésében és műszaki tartalmában megfelel a mai kor elvárásainak.

Amennyiben részletes tájékoztatást kér az ingatlanról, illetve kérdés merült fel önben, hívjon bátran. tel.: +36302490482
dr. Vass Zoltán alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Belváros, Szeged Belváros, Hajnóczy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6597270


+36 30

Ingatlannet kód: NET6597270

A garázsról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 14 m². További jellemzői: az építés éve 2004. Parkolási lehetőség: nincs. A garázs ára 7 millió Ft, négyzetméter ára 500 000 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Vass Zoltán referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6597270. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.