star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó garázs Tatabánya, Dózsakert

  • 18 m²

    alapterület

Vételár:

8 millió Ft

Eladó garázs Tatabánya, Dózsakert 1. kép

Eladó garázs Tatabánya, Dózsakert

  • 18 m² alapterület

  • Eladó garázs Tatabánya, Dózsakert

  • 18m²


Ár:

8 000 000 Ft

Ingatlan állapota
átlagos
Garázs típusa
Egyéni
Parkolóhelyek száma
db

Az ingatlanról:

Garázs vár Rád Dózsakertben!

 Méret: 18 négyzetméter Felszereltség: Salgópolccal beépített, Hörmann billenő garázskapu Villany: villany bekötve, külön villanyóra, Egyéb: 1,5 éve Tetőszigeteléssel ellátva

 

Ha a Vadász út vagy Erdész út környékén laksz, akkor ez a garázs nem csupán parkolási kényelmet és biztonságot nyújt autód számára, hanem lakóingatlanod értékét is megnöveli! 

A bevezetett villany lehetőséget teremt saját műhely kialakítására vagy elektromos járművek töltésére. A salgópolcok rengeteg helyet biztosítanak a rendezett és biztonságos tárolásra, sőt kerékpár sem foglal el helyet a garázsból, mert a polcra felfüggesztve tárolhatod. 

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Hívj most!

Kapcsolat: 30/500-2223

Irányár: 8 M Ft


Elhelyezkedés

2800, Tatabánya, Dózsakert, Vadász úti garázssor lakótelep

Helyrajzi szám: Vadász úti garázssor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6624785


+36 30

Ingatlannet kód: 6624785

Az épület alapterülete: 18 m². A garázs ára 8 millió Ft, négyzetméter ára 444 444 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Angéla hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624785. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya, Dózsakert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.