star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Abaújszántó

  • 157 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 781 m²

    telek

Vételár:

19 millió Ft

Eladó ház Abaújszántó

  • 157 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 781 m² telek

  • Eladó ház Abaújszántó

  • 157m²


Ár:

19 000 000 Ft

Építés éve
1995
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Megvételre kínálunk egy napfényben úszó otthont.

Ez a 781 nm-es telken található, 2 szintes, 157 nm alapterületű 3 szobás, zsindellyel fedett téglaépület olyan lehetőségeket rejt, amelyekkel álmaid otthonává varázsolhatod.

Az ingatlanban található tágas nappali és 3 kényelmes szoba tökéletes helyet biztosítanak a mindennapi élethez. A nappali a család és barátok összejöveteleinek ideális helyszíne, ahol kellemes hangulatban tölthetitek az időt. A szobák pedig kényelmes és privát térként szolgálnak.
Az házban található 2 fürdőszoba, amely praktikus megoldást nyújt a mindennapi használat során. A főzőfülkés étkező pedig ideális helyszínt biztosít a családi étkezésekhez.

A családiház tájolása gondoskodik róla, hogy az otthonod mindig tele legyen napfényes sugarakkal, ami kellemes hangulatot és energiát ad a mindennapokhoz.

Az udvar térkővel van burkolva, ami nemcsak esztétikus, de könnyen karbantartható is. A kerítés kovácsoltvas, ami nemcsak biztonságot nyújt, hanem eleganciát is kölcsönöz az ingatlannak. Az udvarban van lehetőség a parkolásra is.
A házhoz tartozik egy 20 nm-es pince, amely tárolóhelyként szolgálhat a mindennapi használati tárgyaknak. rendelkezésre áll egy 30 nm-es melléképület, amely számos lehetőséget kínál további funkciók elhelyezésére

Abaújszántó csendes részén található, közel az összes fontos intézményhez és szolgáltatáshoz. A közelben megtalálhatók boltok, iskolák, óvodák és tömegközlekedési lehetőségek is, így minden kényelmesen elérhető.

Fontos megjegyezni, hogy az ingatlan felújításra szorul. Ez azonban egy fantasztikus lehetőséget kínál arra, hogy a saját ízlés szerint alakítsd ki az ideális otthont.

Ne hagyd ki ezt a kihagyhatatlan lehetőségeket!
Hívj most, és egyeztessünk időpontot egy személyes megtekintésre!

Helyiséglista

földszint
Szoba 19,7 nm
WC 1,3 nm
Fürdőszoba 2,19 nm
Főzőfülke 4,3 nm
Étkező folyosó 40,00 nm
Nappali 36,00 nm
tetőtér
Szoba 24,01 nm
Szoba 12,37 nm
Zuhanyzó 1,5 nm
Folyosó 15,99




Elhelyezkedés

Abaújszántó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586747


+36 70

Ingatlannet kód: NET6586747

Az általad megtekintett eladó abaújszántói családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 33 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 157 m², míg a hozzá tartozó teleké 781 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19 millió Ft, négyzetméter ára 121 019 Ft, ami az abaújszántói átlaghoz képest 10%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586747. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Abaújszántó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.