star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Abaújszántó

  • 115 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

19,9 millió Ft

Eladó ház Abaújszántó

  • 115 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó ház Abaújszántó

  • 115m²


Ár:

19 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cserépkályha
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, Abaújszántó városában eladóvá vált egy 115,71 m2 hasznos alapterületű, 3 szobás, cseréppel fedett, kőből épült, tágas ingatlan nagy kerttel, melléképületekkel, óriási pincével.
Az ingatlan Abaújszántó központi helyén található. Minden pillanatok alatt elérhető, amire a mindennapi életben szükség van, orvos, boltok, gyógyszertár… stb.
Parkolási lehetőség a ház háta mögött található, akár 2 személyautó tárolására is alkalmas garázsban. Hatalmas udvarán 62 gyümölcsfa található, a telek határa szinte átér a másik utcáig.
Az ingatlan falai egészségesek, szárazak. Az épület egyik sarka szorul egy kis megerősítésre.
Belépve egy tágas előszobában találjuk magunkat. Innen érhető el mindhárom szoba, illetve a konyha. Szobái óriásiak, a legnagyobb 28 m2, tehát akár még több szoba is kialakítható benne. 3 cserépkályhával oldották meg a fűtést, de gázkazánt is találunk benne. Az ingatlan eredetileg részben körbejárható volt, azonban a konyhát és a szobát összekötő ajtót megszüntették. Bármikor újra nyitható.
A tágas konyhából nyílik a fürdőszoba WC-vel, onnan egy tároló és a kazánház. A tárolóból juthatunk fel a padlásra.
Az ingatlan valamennyi szobája parkettával fedett, a vizesblokkokban járólapot találunk. Nyílászárói fából készültek. Meg kell említenem a különleges díszes ajtókat és a kilincseket, amik belopták magukat a szívembe.
A sok ablak világossá és tágassá teszi az amúgy is nagy teret.
Az ingatlan mögött 2 melléképület is található. Az egyik régen 2 helyiségből álló lakótérként funkcionált, legutóbb azonban szerszámosként használták. A másik a már említett, 2 személyautó tárolására alkalmas garázs.
Mindhárom épületen az elmúlt években renoválták a tetőt, kiváló állapotban van. Ereszcsatorna kizárólag a főépületen található.
Az fél ingatlan alatt boltíves pince található. Bor tárolására tökéletesen alkalmas. Fúrt kút is található benne, ahonnan régen ellátták a házat vízzel. Tisztításra szorul.
Az ingatlan egészségügyi festés után azonnal költözhető.
Nézzük meg együtt!
+36709431018
Engedje meg, hogy ingatlanirodánk levegye válláról a házvásárlással járó terheket! Teljes körű ügyintézéssel állunk rendelkezésükre. Forduljanak hozzánk bizalommal!
Helyiséglista:
Előtér: 14,81 m2
Szoba 1: 28 m2
Szoba 2: 15,72 m2
Konyha: 15,33 m2
Szoba 3: 26,94 m2
Fürdőszoba WC-vel: 6,69 m2
Tároló: 8,22 m2


Elhelyezkedés

Abaújszántó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6614013


+36 70

Ingatlannet kód: NET6614013

Az általad megtekintett eladó abaújszántói családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m². További jellemzői: a fűtés típusa cserépkályha. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 19,9 millió Ft, négyzetméter ára 173 043 Ft, ami az abaújszántói átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Julianna referens a Kovács Julianna irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614013. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Abaújszántó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.