star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Abony

  • 93 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 544 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Abony

  • 93 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 544 m² telek

  • Eladó ház Abony

  • 93m²


Ár:

39 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára
Eladásra kínálok Budapesttől 70 km-re, Abonyban egy beton alapra épült vegyes falazatú és cserepes héjazatú kertes családi házat. Az ingatlan mért hasznos alapterülete 93 m2, a telek területe pedig 544 m2.

Az ingatlan korábban felújításon esett át, mely során kívülről 10 cm-es nikeceles szigetelést kapott az ingatlan, valamint a bejárató ajtó új hőszigetelt, több ponton záródó műanyag bejárati ajtóra lett cserélve, a nappaliban és a szobában pedig dupla üveges hőszigetelt műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A szobák laminált padlóval lettek burkolva, a többi helyiségben pedig minőségi hidegburkolat került. A fürdőszoba és wc is teljesen fel lett újítva, új burkolatot kaptak valamint új wc és kád lett beépítve. Az előszobában, fürdőszobában és a wc-ben gipszkarton állmennyezettel lett lejjebb hozva a mennyezet, ezzel is javítva az energiahatékonyságot.

Az ingatlan fűtését klímák biztosítják, az áramhálózatot tekintve pedig a 3 fázis kialakításra került korábban.

Az ingatlan pár percre található a városközponttól, a közelben pedig boltok, pékség, drogéria, dohánybolt, óvoda, valamint játszótér és focipálya is megtalálható.

Szeretné megtekinteni? Keressen bizalommal és egy előre egyeztetett időpontban meg tudjuk tekinteni! A hitelügyintézésben is segítek!


Elhelyezkedés

Abony, Bocskai István utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6553033


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó abonyi (Bocskai István utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 544 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 429 032 Ft, ami az abonyi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Lendvai Regina Margit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6553033. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Abony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.