star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Abony

  • 91 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 696 m²

    telek

Vételár:

24,99 millió Ft

Eladó ház Abony

  • 91 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 696 m² telek

  • Eladó ház Abony

  • 91m²


Ár:

24 990 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladó ingatlan Abonyban, Budapesttől 70 km-re

Az ingatlan Abonyban található, mindössze 70 kilométerre Budapesttől. Az ingatlan cserepes héjazatú, vegyes falazatú, mely a 70-es években épült. Az új tulajdonosnak lehetősége van modernizálni, igényei szerint kialakítani.

Az ingatlan belső terei részben parkettásak, a többi helyen pedig hidegburkolat található. A fűtést vegyes tüzelésű kazán biztosítja.Hàrom szobás.

Az ingatlanhoz számos tároló is tartozik, mint például pince és padlás is, valamint állattartásra alkalmas ólak és istállók is találhatóak. Az ingatlanhoz tartozik egy szerelő aknás garázs is.

Ez az ingatlan ideális választás lehet családosok számára, akik szeretnének távolabb kerülni a nagyváros zajától, illetve állattartók számára is.

Szeretné megtekinteni? Hívjon bizalommal és egy előre egyeztetett időpontban meg tudjuk tekinteni. A hitelügyintézésben is segítek! Finanszírozza Fundamenta Ingatlan Extra kondícióval, éljen a lehetőségével, hogy általunk vásárolt ingatlant kedvezőbb kamatozású hitellel tud megvásárolni. Továbbiakban banki hitelben is tudok segíteni!


Elhelyezkedés

Abony, Szelei út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639522


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó abonyi (Szelei út) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 91 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 696 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 24,99 millió Ft, négyzetméter ára 274 615 Ft, ami az abonyi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lendvai Regina Margit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639522. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Abony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.