star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Abony

  • 200 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 165 m²

    telek

Vételár:

23,9 millió Ft

Eladó ház Abony

  • 200 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 165 m² telek

  • Eladó ház Abony

  • 200m²


Ár:

23 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Pest vármegye, Abony településén egy 200 négyzetméteres felújítás alatt álló családi házat.
Egy tágas napfényes előszobán keresztül érkezünk a konyha + étkező helyiségbe, ahonnan nyílik a fürdőszoba majd az étkező részből a szintén világos nappali amiből egy másik szobába jutunk.
Az emeleti lépcső is az étkezőből indul, ahol a tetőtéri rész két felé van osztva ,ami további kialakítást rejt magában egyéni igény szerint.
Az udvaron található egy melléképület, amelynek a tetőszerkezete javítást igényel, valamint egy zárható gépkocsi tároló.
Fűtése konvektoros,a meleg vizet bojler biztosítja.
A felújítás során a villanyvezetékek cseréje megtörtént, közművesített az ingatlan . A külső felújítása az új tulajdonos feladata lesz. Elhelyezkedését tekintve minden pár perces sétával elérhető.
Az OTP Ingatlanpont, mint az egyetlen, közvetlen banki háttérrel rendelkező ingatlanforgalmazó társaság, teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.
Ha bármilyen kérdése van, vagy megtekintené az ingatlant, kérem hívjon bizalommal a hét bármely napján. Vásárolja meg ezt az ingatlant, legyen az otthona ! Ebben segítünk ingyenesen és gyorsan a CSOK és Babaváró intézésével és az OTP bank nyújtotta egyedi kedvezményes hitellel. Minden ügyintézés a mi feladatunk, Önnek csak döntenie kell. Segítséget nyújtunk az adásvételi folyamat egészéhez és igény szerint, megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, hogy minden gyorsan és gördülékenyen menjen. Bármikor hívhat, még hétvégén is.

Referencia szám: M270405-IN


Elhelyezkedés

Abony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6640135


Kajtárné Gábor Renáta

Kajtárné Gábor Renáta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó abonyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 165 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 119 500 Ft, ami az abonyi átlaghoz képest 59%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kajtárné Gábor Renáta referens a Csongrád Fő utca 54 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640135. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Abony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.