star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Adony

  • 128 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 902 m²

    telek

Vételár:

63 millió Ft

Eladó ház Adony

  • 128 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 902 m² telek

  • Eladó ház Adony

  • 128m²


Ár:

63 000 000 Ft

Építés éve
1984
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Azonnal beköltözhető, gondosan karban tartott családi házat keres?
Fontos önnek, hogy kertes övezetben, csendes, rendezett körülmények között élhessen családjával?
Kiváló lehetőségre talált Budapesthez, Dunaújvároshoz közel Adonyban, egy dinamikusan fejlődő kisvárosban!
Ez a 4 szobás, amerikai-konyha nappalis, 2 szintes, családi otthon napfényes tereivel, szépen gondozott udvarával tökéletes választás több gyermekes családoknak, s akár több generációnak egyaránt. Az épület szerkezetileg nagyon jó állapotban van, a tetőszerkezettel együtt, a burkolatok és a festés szép, igény esetén csupán a fürdőszoba szorul korszerűsítésre. A folyamatos törődésnek köszönhetően a fűtésrendszer gázkazánnal, vegyes tüzelésű kazánnal és inverteres légkondicionálókkal is megoldott, s az alsó szinten az elektromos hálózat is felújított. A ház eredeti építésekor az akkori legkorszerűbb anyagokat használták, így hőszigetelő vakolatot, hőszigetelő betont használtak a födémnél és az aljzatbetonnál egyaránt. A külső nyílászárók műanyagra lettek cserélve, s a teljes ingatlanban réz elektromos kábelezést talál az új tulajdonos.

Külön érték, hogy a két garázzsal, műhellyel és és a szépen gondozott virágos kerttel nem csak a lakótér, hanem az udvar is sok lehetőséget kínál. A locsoláshoz ott a fúrt kút és a gyermekként nevelt leanderek minden bizonnyal elragadják az érdeklődőt!

Ha csalódás mentes ingatlant keres, ne habozzon, jöjjön nézze meg!
Az otthonához hozzásegíteni Önt az én hivatásom! Szeretettel megtölteni az Ön feladata!
Álmodjuk meg közösen, legyünk egy csapat az ingatlanügyekben!
Várom hívását!

Referencia szám: HZ010519-IN


Elhelyezkedés

Adony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6568912


+36 70

Ingatlannet kód: NET6568912

Az általad megtekintett eladó adonyi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 902 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 63 millió Ft, négyzetméter ára 492 188 Ft, ami az adonyi átlaghoz képest 20%-kal magasabb. Az ingatlant Gradwohl Angéla referens a Pécs Királyház irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6568912. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Adony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.