star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ajka

  • 183 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 124 m²

    telek

Vételár:

57 millió Ft

Eladó ház Ajka

  • 183 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 124 m² telek

  • Eladó ház Ajka

  • 183m²


Ár:

57 000 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
2
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

Fedezze fel ezt a meghitt, folyamatosan karban tartott otthont Ajkán, mely egy csendes zsákutcában található183 m2-es kétszintes családi ház, ahol a természet közelsége és a tágas, jól megtervezett helyiségek összhangban állnak a kényelemmel.
Képzelje el, ahogy a reggeli napfény megtölti az otthonát, mely dél-nyugati tájolásának köszönhetően egész nap világos és napfényes.
Az 1124 m2-es telken sétálva érezze a fák illatát, hallgassa a madarak énekét és élvezze a természet nyújtotta békét és nyugalmat a saját kertjében. Ez egy olyan színtér, ahol a gyerekek szabadon futkározhatnak, és ahol a családi és baráti összejövetelek a szabad ég alatt válhatnak felejthetetlenné.
A lakóház 5 tágas szobája és 1 félszoba tökéletes színtere a családi élet minden pillanatához, legyen szó a gyerekek játékteréről, egy dolgozószobáról vagy egy csendes olvasósarokról.
A két garázs tágas helyet biztosít az autóknak, míg a nagy műhely, a tárolók és a pince rengeteg helyet kínálnak hobbiknak és tárolásnak. A nagyobb garázs felett játszószoba került kialakításra.
Fűtését gázkazán és vegyestüzelésű kazán, a melegvizet villanybojler biztosítja.
Az emeleti szobákban jó állapotú faparketta, a közlekedőben laminált parketta található.
2020-ban az ingatlan még több figyelmet és gondoskodást kapott: a garázs és a lakóépület közötti területet térkövezték, így az átjárás még kellemesebbé és esztétikusabbá vált. Ugyanebben az évben egy új, hatékony vegyestüzelésű kazánt szereltek be, amely még megbízhatóbbá teszi a fűtést a hideg hónapokban.
A két kémény lehetővé teszi, hogy választhasson a fűtési módok között, radiátorok biztosítják a kellemes hőérzetet minden helyiségben.
A ház biztonságát kamerarendszer felügyeli.
Ez az otthon kiváló választás lehet egy nagyobb családnak vagy akár több generációnak is, ahol mindenki megtalálhatja a maga kis szigetét, miközben a közös terek összekötik a család tagjait.
Lépjen be ebbe a meleg és tágas otthonba, ahol az új élmények már csak Önre várnak.
Szeretettel várom hívását!
06 30 140 3328
Dream-Ing, Álomból otthont!


Elhelyezkedés

Ajka


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633397


+36 30

Ingatlannet kód: NET6633397


Az általad megtekintett eladó ajkai családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 183 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 124 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 311 475 Ft, ami az ajkai átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Eckert Eleonóra referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633397. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ajka ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.