star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Alap

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 4 761 m²

    telek

Vételár:

17,5 millió Ft

Eladó ház Alap

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 4 761 m² telek

  • Eladó ház Alap

  • 92m²


Ár:

17 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

ALAP csendes részén, 4761 m2-es telken, lakható, vegyes falazatú, NETTÓ 92 NM-ES családi ház eladó!A ház megközelítése a jó minőségű aszfaltozott útról a bejárati kiskapun és autóbeálló nagykapun keresztül lehetséges.A fa bejárati ajtón át érünk egy előtérbe, onnan a konyhába, ami most szobaként funkciónál, innen jobbra nyílnak a nagy méretű szobák, kamra. A konyhából előre haladva a fürdőszobába érünk. A középső szobából egy nagy, tágas előszobába érünk, az ingatlan 2 bejáratos ezért akár 2 generációnak, több gyermekes család részére is ideális.A ház lakható állapotú, de igény szerint felújítható is, ezáltal igazán otthonossá tehető a ház fiatal párok részére is. A ház elrendezése és kialakítása miatt nagy kényelmet nyújthat az új tulajdonos minden családtagjának. Az udvaron található egy 26 nm-es nyári konyha, melynek tetőszerkezete teljesen felújításra került. A lakrészből kijőve, ház hátsó része felé haladva találjuk a padlásfeljárót és annak ajtaját, tovább haladva a tárolóhoz érünk, tovább haladva a ház vége felé található a nagy méretű önálló garázs, melléképület, amit szintén tárolásra használtak.Közművek szempontjából víz, gáz, villany megtalálható a házban. Egy szoba kivételével a helyiségek padozata masszív, régi típusú járólap/kő, a kisebb szoba pedig fa parkettával ellátott. Geréb tokos ablakokkal felszerelt az ingatlan, ami igény szerint felújításra szorulhat. A ház tényleg ritkaságba menő tulajdonságokkal rendelkezi!A telek méretéből adódóan kiválóan alkalmas gazdálkodásra is, ehhez az udvaron kialakított melléképületek és istálló is rendelkezésre áll. Felújítással egy igen kellemes otthont lehet belőle varázsolni a Régi Idők Szellemében, ebben az állapotában is lakható. Alap falusi CSOK-ra alkalmas település.Amennyiben szeretne régi idők szellemét nyújtó házban élni, úgy ez a ház Önre vár! A HÁZ HAMAR BIRTOKBA VEHETŐ!A kis lakóközösséggel rendelkező község nagyon barátságos. Alap a Mezőföldön terül el, 10 km-re a legközelebbi várostól, Sárbogárdtól, ahonnan a 6223-as út vezet Alapra. A hazai vasútvonalak közül a Mezőfalva–Rétszilas-vasútvonal érinti, amelynek egy megállási pontja van itt, Alap megállóhely. A község településszerkezetét tekintve síkvidéki útifalu.A falu lakói főleg növénytermesztéssel és állattenyésztéssel (szarvasmarha- és lótenyésztés) foglalkoznak. Jelentős a szőlőművelés is, amelyet már a 19. század végén külön rendeletekkel szabályoztak.Cégünk segítséget tud nyújtani bank-semleges hitelügyintézésben is díjmentesen!Hívjon hogy valóra váljon régi álma!


Elhelyezkedés

Alap


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6660097


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


37 000 000 Ft

Alap

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 100m²

37 000 000 Ft

Alap

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 100m²

4 000 000 Ft

Alap

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 60m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6660097

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó alapi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 761 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 17,5 millió Ft, négyzetméter ára 190 217 Ft, ami az alapi átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mike Mariann referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6660097. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alap ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.