star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 156 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 806 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 156 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 806 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 156m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1973
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Polgári stílus, igény és komfort találkozása Albertirsa központjában!Albertirsán vált eladóvá egy 806nm-es, összközműves, körbekerített, parkosított telken található 156nm hasznos alapterületű családi ház. Az épület földszintjén három tágas hálószobát, nappalit, konyhát, étkezőt valamint külön fürdőt és wc-t alakított ki a gondos tulajdonos, aki egész életét az építőiparban töltötte, munkáját az igényesség és precizitás jellemezte. A szobák és a nappali a kor legjobb minőségű fa parketta burkolatával lett ellátva.A konyhából nyíló előtéren keresztül érhetjük el a kazánházat, itt találhatjuk a gázkazánt, valamint a meleg víz előállítására szolgáló villany boilert is. A leendő tulajdonos otthona melegét a nappali ékét képező impozáns cserépkályhával is biztosíthatja. Szintén az előtérből induló kétkarú fa lépcsőn át érhetjük el a galériát valamint a jelenleg vadász szobaként használt szobát, illetve a tetőtéri fürdő-wc helyiséget. A parkosított, sziklakerttel díszített udvarról nyílik a két állásos garázs, valamint az étkező, konyha és kamra helyiségeket is magában foglaló 40nm alapterületű épületrész, mely számtalan családi és társasági összejövetelnek volt színtere. A fatároló mellett egy különálló garázst találhatunk, ami akár műhelyként is használható, melyhez hozzájárul az 3*16 A-es ipari áram.A parkosított udvar pázsitjának locsolását fúrt kút biztosítja.Iskolák, óvodák, üzletek, egészségügyi intézmények stb. Pár perc alatt elérhetőek akár gyalog, köszönhetően a kiváló lokációnak.Ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan vételárával?A Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciót a kedves vevők számára.Keressen bizalommal, akár hétvégén is!

Referencia szám: HZ094227


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6631226


+36 20

Ingatlannet kód: NET6631226


Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 156 m², míg a hozzá tartozó teleké 806 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 416 667 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Tamás referens a Maglód irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631226. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.