star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 121 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

52 millió Ft

Eladó ház Albertirsa 1. kép

Eladó ház Albertirsa

  • 121 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 121m²


Ár:

52 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Igazán remek ingatlant kínálok eladásra, akár befektetési célból is kiváló lehetőség!
Albertirsa központi részén, 1000m2-es telekkel rendelkező, mely két utcafrontos, 121m2-es akár kétgeneráció együttélésére is alkalmas Családi ház eladó! Az ingatlan vegyes falazatból épült, egy méter magasan tégla falazat, majd vályogtégla falazatot kapott. Minden közművel rendelkezik, fűtéséről, gázcirkó, valamint cserépkályha gondoskodik. 2022-ben egy teljes felújításon esett át az ingatlan.
Teljesen új tetőt kapott, új villanyvezetékeket, műanyag nyílászárókat, új fűtés, radiátorok, új fürdőszobák, illetve külső 8cm-es szigeteléssel látták el. A Családi ház jelenleg két részből áll, amit igény esetén könnyedén össze is lehet nyitni. A hátsó rész 34m2-es egy szoba, konyha, fürdőszoba, és étkező részből áll. Ezt akár albérletbe is ki lehet adni, tekintettel arra, hogy telke két utca frontos, így a hátsó részben élőt, teljesen külön lehet szeparálni, külön bejárón meg tudja közelíteni az ingatlant. A villany úgy lett kialakítva, hogy akár külön mérőórája lehet.
A nagyobbik rész 87m2-es, utcafronti szobája jelenleg üzletként funkcionál, ez is egy plusz bevételi forrás lehet, de meg is lehet szüntetni. Területén kettő fúrt kút, és garázs is található.
Fontos információ, hogy 1,5mft-os napelemes pályázatot megnyerte az ingatlan, melyet új tulajdonosára, át lehet ruházni. Vonatállomás 10 perc gyalogosan, Iskola, Óvoda pár percre elérhető.
Sok lehetőséget rejt magában, ez a kiváló ár értékű Családi ház, akár két generációsra vágyik, vagy csak felújított házat keres, vagy befektetne. Minden igényt kielégít. Hívjon bizalommal és megmutatom Önnek!

A környékről:

Központhoz közel, nyugodt csendes helyen.


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Albertirsa, Igazán remek ingatlant kínálok eladásra, akár befektetési célból is remek lehetőség! Albertirsa központi részén, 1000m2-es telekkel rendelkező, mely két utcafrontos, 121m2-es akár kétgeneráció együttélésére is alkalmas Családi ház


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639193


Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639193

Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai (Igazán remek ingatlant kínálok eladásra, akár befektetési célból is remek lehetőség! Albertirsa központi részén, 1000m2-es telekkel rendelkező, mely két utcafrontos, 121m2-es akár kétgeneráció együttélésére is alkalmas Családi ház) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 121 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 52 millió Ft, négyzetméter ára 429 752 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Borbély Hajnalka referens a Balla Ingatlan - Kecskemét irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639193. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.