star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Aszaló

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 010 m²

    telek

Vételár:

23,49 millió Ft

Eladó ház Aszaló

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 010 m² telek

  • Eladó ház Aszaló

  • 85m²


Ár:

23 490 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Eladó Aszalón egy 85 m2 nagyságú 3 szobás családi ház!

Az ingatlanban 2 tágas szoba, nagy nappali, konyha étkezővel, tágas fürdőszoba wc-vel, közlekedő és gépészeti helyiség található. Ezentúl a ház felső szintje is beépíthető, amivel további szobák és vizesblokk is kialakítható, köszönhetően annak, hogy víz- és szennyvíz kiállások az emeleten is megtalálhatóak. A házat 3 éve teljeskörűen felújították melynek keretében a teljes villamoshálózat és vízhálózatot cserélték, továbbá a nyílászárókat is korszerű műanyagokra cserélték. Minden helyiség laminált parkettával burkolt a fürdőszobát és a konyhát kivéve, amik járólap borítást kaptak. A házhoz tartozik egy 17 m2-es fedett terasz is.
Az 1010 m2-es udvaron egy mobilgarázs is helyet kapott.
Az ingatlan közelében kisbolt, vonat- és buszmegálló, pár perces sétára óvoda, iskola, polgármesteri hivatal.
Miskolc, Szikszó, Encs mindösszesen pár perces autóútra található.

Az ingatlan Falusi Csok-ra, CSOK pluszra alkalmas.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal és tekintsük meg együtt. Irodánk teljes OTP banki hátterével áll rendelkezésére, egyedi ajánlatokkal és sorban állás nélküli díjmentes ügyintézéssel. (CSOK, CSOK hitel, Babaváró kölcsön, Személyi kölcsön). M270062

Referencia szám: M270062-IN


Elhelyezkedés

Aszaló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634897


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6634897

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó aszalói családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 010 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 23,49 millió Ft, négyzetméter ára 276 353 Ft, ami az aszalói átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Dudar Péter referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634897. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Aszaló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.