star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baj

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 430 m²

    telek

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó ház Baj

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 430 m² telek

  • Eladó ház Baj

  • 90m²


Ár:

31 900 000 Ft

Szobák száma
2
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Bajon páratlan környezetben eladó házikó!!!

BAJ…madárcsicsergés…csendes, nyugodt környezet…páratlan panoráma…mindez a Gerecse ölelésében…a baji szőlőhegyen…

Ha fontos Önnek, hogy jó elrendezésű, szépen karbantartott, részben felújított ingatlant vásároljon…és terveiben már csak a költözés szerepel, akkor ezt most megtalálta…

A Baji szőlőhegy az elmúlt években kedvező lett ingatlanvásárlás szempontjából, hiszen Tata-Tóvárosi résztől alig két kilométerre van ahol a neszmélyi borvidék híres borászatai működnek, és ami Baj település életvitelszerűen lakott része lett már napjainkban.
Az ingatlan is rendkívül jó paraméterekkel rendelkezik, aszfaltúton megközelíthető, 1430 m2-es telekkel, a hátsó kerti részről páratlan panorámával. Az ingatlan a 80-as években épült téglából és vörös kőből. Az épület két szintes, az alsó szinten tágas amerikai konyhás nappali étkező és fürdőszoba található. A konyha fából készült egyedileg ide tervezett beépített gépekkel sütővel tűzhellyel mikróval, és számos tároló helyiséggel, praktikus kialakítása kényelmessé teszi a főzést sütést. A csapból folyó víz bevizsgált házi vízművel és szűrővel ellátott 50 méter mély fúrt kútról jön, főzéshez, mosáshoz, fürdéshez is ezt használják. A jelenlegi tulajdonos életvitelszerűen 10 éven keresztül lakta az ingatlant. A felső szintre egy kovácsoltvas korláttal rendelkező lépcsőn keresztül érkezünk, itt egy tágas fürdőszoba, egy nagyméretű hálószoba és egy előtér folyosó található. A fürdőszobában beépített sarokkád és új szaniterek biztosítják a kényelmet. A szobákban laminált parketta a konyhában és vizes helyiségekben jó minőségű hidegburkolatok funkcionálnak padozatként. A felső szinten a hátsó részre kiérve egy hangulatos tetővel fedett teraszra érkezünk, téglával és vöröskővel díszítve, járólappal lerakva. A villamos áram is fejlesztésre került 3*25 A áram áll rendelkezésre. A ház fűtése egy vízteres kályháról történik minden szobában radiátorral összekötve. A tető három évvel ezelőtt teljesen cserélve lett, új jó minőségű tatai cseréppel, valamint a tetőre szigetelésként 20 cm gyapot került.

A hátsó kerti részről gyönyörű panoráma nyílik, az első kerti részen 25 db gyümölcsfa hozza termését. Van egy kert tároló kisház, ami fa vagy egyéb szerszámok tárolására alkalmas.
Nem is ragozom tovább, jöjjön nézzük meg együtt ezt az egyedi paraméterekkel rendelkező házat, amit most egy lakás árában megvehet.

Az ingatlan a Dot-Ing Ingatlanirodával tekinthető meg!
Keressen bizalommal!

Schlégl-Pintér Babett
schlegl.pinter.babett@dot-ing.hu
06 70 312 40 39


Elhelyezkedés

Baj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561455


Schlégl-Pintér Babett

Schlégl-Pintér Babett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6561455

Schlégl-Pintér Babett

Schlégl-Pintér Babett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó baji családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 430 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 354 444 Ft, ami a baji átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schlégl-Pintér Babett referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6561455. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.