star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja

  • 250 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 304 m²

    telek

Vételár:

57 millió Ft

Eladó ház Baja

  • 250 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 304 m² telek

  • Eladó ház Baja

  • 250m²


Ár:

57 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Baján Rókusvárosban eladó ez a kétgenerációs felújított családi ház.
Csendes utcában a belváros közelében helyezkedik el.

Műanyag nyílászárók, külső szigetelés, új tetőcserepezéssel ellátott 2 szintes családi ház. Az udvarban 3 garázs található, a 2 lakószint alatt pedig szuterén helyezkedik el. A fűtésről gázkazán gondoskodik, ill. a konyhában légkondi is felszerelésre került. A házba automata kapurendszeren keresztül juthatunk be autóval.

Ajánlom több gyermekes családoknak és akiknek a többgenerációs együttélés örömöt jelent. Aki szeret barkácsolni, autókkal foglalkozni, annak bőven van hely a 3 garázs valamelyikében...
Nagyon jó ár érték arány....

Amennyiben szüksége van a vételhez hitelre, nálunk a Fundamentánál az általunk kínált ingatlanokra kedvezményt biztosítunk.


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6520726


+36 20

Ingatlannet kód: NET6520726


Az általad megtekintett eladó bajai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 304 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 57 millió Ft, négyzetméter ára 228 000 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Jenei Tamás Gábor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6520726. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.