star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja

  • 139 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 200 m²

    telek

Vételár:

86,5 millió Ft

Eladó ház Baja

  • 139 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 200 m² telek

  • Eladó ház Baja

  • 139m²


Ár:

86 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1998
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Baja belvárosban a Penny mögötti csendes részen eladó 140 m2-es felújított 2 szintes sorházi lakás teljes berendezéssel, 200 m2 telekkel, parkosított udvarral, elektromos kapus garázzsal, beépíthető tetőtérrel.1998-ban épült téglából, homlokhaza hőszigeteléssel, illetve nemes vakolattal ellátott. Földszintjén tágas nappali, konyha-étkező, fürdő-wc, előszoba, gardrób, közlekedő, garázs, illetve egy beépített napfényes terasz/télikert kapott helyet, melyről hatalmas tolóajtókon át közelíthető meg a parkosított kert, udvar. Az emeleten 3 szoba, fürdő, wc, gardrób, közlekedő és a lépcsőtér került kialakításra. A házban friss felújítások történtek: újak a fürdőszobák, villamos hálózat, újak a hideg és meleg burkolatok, konyha a beépített bútorral és gépekkel, a télikert és a rajta lévő tolóajtók, elektromos redőnyök, szúnyoghálók, takarékos és nagy fényerejű LED lámpákat építettek be, kiváló minőségű műfűvel borították a hangulatos udvart, melyen kinti főző is adott, illetve a teljes festés is új a házban. A külső nyílászárók korszerű REHAU termékek GU vasalattal, 3 rétegű hő és hangszigetelő üvegezéssel, melyeket alu redőny is véd. A fűtésről és meleg víz előállításról tárolós Westen kondenzációs kombi kazán gondoskodik padlófűtéssel.A kellemes hőmérsékletet, illetve akár az elektromos fűtést pedig 2 db hűtő-fűtő klímával szabályozhatjuk, valamint egy harmadik is be lett csövezve az egyik emeleti jelenleg gyerekszobában és felkerült a kültéri egység is, csak a beltéri egység felszerelése van vissza. A biztonságot komoly riasztó rendszer szavatolja. A garázs tágas, 15,5 m2, a ház előtt pedig további 2 autó parkolása biztosított.A vételár tartalmazza a teljes új berendezést (a személyes tárgyak és tv kivételével), ide értendő az új konyhabútor gépekkel, beépített nagy értékű kávéfőző, elektromos főtőlap, sütő, beépített hűtőszekrény, mikró, egyéb bútorok, beépített szekrények, stb. A nívós környék rendkívül népszerű a tehetősebb vásárlók körében, csendes, biztonságos, családbarát. Pécsi ingatlan beszámítás, csere értékegyeztetéssel lehetséges! Kifizetés után rövid időn belül birtokba vehető. Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!
Jöjjön nézzük meg együtt ! 06209737207

Referencia szám: HZ028724


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6546614


+36 20

Ingatlannet kód: NET6546614


Az általad megtekintett eladó bajai sorház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 139 m², míg a hozzá tartozó teleké 200 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A sorház ára 86,5 millió Ft, négyzetméter ára 622 302 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Horváthné Jauch Ildikó referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6546614. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.