star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja

  • 45 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 145 m²

    telek

Vételár:

10,9 millió Ft

Eladó ház Baja

  • 45 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 145 m² telek

  • Eladó ház Baja

  • 45m²


Ár:

10 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Baja belvárosában a Shell benzinkút környékén eladó 45 m2-es házrész saját kis udvarral, kerttel.Falazata vegyes, nagyrészt tégla, ami teljesen száraz és egyenes.Található benne 3 szoba, konyha-étkező, fürdő/wc, közlekedő. Az első szoba, ami a konyha mellett található gipszkartonnal lett leválasztva, ez teljesen elbontható, ha egy nagyobb nappali-konyhát szeretne a vevő. A bejáratnál nyitott terasz kapott helyet. Hátrébb az udvarban helyezkedik el a 90 m2-es saját udvar/kert.Az elmúlt 3-5 évben új Lindab tető került a házra, illetve cserélték a villanyvezetékeket (20A van jelenleg mely 32-re ingyenesen bővíthető), laminált padlókat és egy takarékos Ariston okos bojlert is felszereltek.A korábbi években került sor a konyha lapozására, valamint esett már át felújításon a fürdőszoba is.A nyílászárók egy részét már korszerű műanyagra cserélték, a még nem cseréltek jó állapotúak és fából készültek. A belső helyiségekben harmonika ajtók kerültek felszerelésre.A fűtés gázkonvektoros.Minden közmű óra saját!Kis költségekkel fenntartható ingatlan, melynek környezete csendes, rendezett. Az udvarban mindössze 3 lakás került kialakításra, melyekből kettő eladó nálunk. Ha jó állapotú ingatlant szeretne korrekt áron hívjon, mert lemarad róla!Kifizetés után azonnal költözhető!Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Referencia szám: HZ046779-IN


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598758


+36 70

Ingatlannet kód: NET6598758


Az általad megtekintett eladó bajai házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m², míg a hozzá tartozó teleké 145 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 10,9 millió Ft, négyzetméter ára 242 222 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Végi Zsuzsanna referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598758. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.