star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

33,99 millió Ft

Eladó ház Baja

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Baja

  • 74m²


Ár:

33 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Baja Szentháromság tértől 3 percre eladó 74 m2-es családi ház 360 m2 telekkel.1975-ben épült téglából (30-as falazóblokk) beton alapra. A födém vasbeton szerkezetű, üveggyapot hőszigeteléssel ellátott.Található benne 3 szoba, előszoba, étkező, konyha kamrával, fürdő-wc. A bejáratnál fedett terasz került kialakításra.~2018-ban a teljes villamos hálózat cserélve lett, 3x16A elérhető, ipari áram a garázsban rendelkezésre áll.A ház északi falát nemrég hőszigetelték, illetve új nemes vakolattal látták el.A korábbi években kapott új burkolatot a bejáratnál a terasz és lépcsők.A tető karbantartott, jó állapotú, néhány évvel ezelőtt cserélték a bádogozást és az eső csatornát.A házban kétféle fűtésmód lehetséges, gázkonvektor minden helyiségben elérhető, illetve rendelkezésre áll egy Baxi kombi kondenzációs gázkazán, mely a meleg víz előállításon kívül a fürdőszobai törölköző szárító radiátort, valamint az étkezőben elhelyezett 3K-s radiátort is fűti.Több kémény elérhető a házban, így kályhás tüzelés, illetve kandalló beépítés is lehetséges.A nagyobb szoba parkettás, a két kisebben padlószőnyeg található. A többi helyiség kerámia lapozott.A nyílászárók fából készültek, az ablakok redőnyösek, illetve néhány belső fényzáró rolóval ellátott.A biztonságról a kiépített riasztó és kamera rendszer (telefonnal is nézhető) gondoskodik.Az udvari részen található a 16 m2-es garázs, illetve mellette 10 m2-es kinti tároló/műhely.A házban hosszú évek óta albérlők laknak, akik maradnának is, amennyiben az új tulajdonosnak ilyen irányú elképzelése van. A konyhabútor és a tűzhely, valamint a nagy szobában a szekrény a vételár részét képzi!Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Referencia szám: HZ078987-IN


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6658619


+36 70

Ingatlannet kód: NET6658619


Az általad megtekintett eladó bajai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 33,99 millió Ft, négyzetméter ára 459 324 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Végi Zsuzsanna referens a Mohács irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658619. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.