star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bakonybél

  • 110 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 667 m²

    telek

Vételár:

62 millió Ft

Eladó ház Bakonybél

  • 110 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 667 m² telek

  • Eladó ház Bakonybél

  • 110m²


Ár:

62 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Az egyik legszebb és legkeresettebb bakonyi településen, BAKONYBÉLBEN kínálok eladásra egy 1980-ban épült, azóta is szépen karbantartott családi házat.

Az ingatlan TEHERMENTES, RENDEZETT TULAJDONI VISZONYÚ, GYORSAN BIRTOKBA VEHETŐ!

FALUSI CSOK, CSOK+ LEHETŐSÉG!!
Az ingatlanra akár 3 gyermekes falusi CSOK támogatás igényelhető: 15 MFt, amely kiegészíthető max. 15 MFt kamattámogatott CSOK Hitellel, vagy max. 50MFt CSOK + hitellel!
Feltételekről és alkalmasságról bővebben tájékozódhat bankfüggetlen hitelügyintézőnk segítségével.

Részletek:
- Az ingatlan az elmúlt évek során igazodott a modern kor követelményeihez (TETŐ FELÚJÍTÁS, SZIGETELÉS, MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK, vezeték korszerűsítés), ám mellette megőrizte hagyományos jellegét is.
- Elosztását tekintve a tágas előtérből nyílnak a szobák, a konyha-étkező, míg a közlekedő folyosó végén találjuk a zuhannyal és káddal is felszerelt fürdőszobát, illetve a toalettet.
A ház jelentős része alatt PINCE is van, amely a rengeteg tárolási lehetőségen kívül helyet ad a VEGYES TÜZELÉSŰ KAZÁNnak, illetve a FÚRT KÚTnak is. A pincelejáró egy okos kis szerkezetet rejt, egy liftet, amely megkönnyíti lejutást és ezáltal a kazán használatát.
- A jelenleg 3 szobás ház tovább bővíthető a TETŐTÉR BEÉPÍTÉSÉVEL.
- KÖZMŰVEK: a településen gáz szolgáltatás nincs, víz és csatorna hálózat kiépítve, villamos energia, nappali 3*16A, ipari áram, éjszakai áram.
- Az udvarban több funkciójú melléképület, MŰHELY, GARÁZS is található, illetve veteményes kert, gyümölcsfákkal.

Az ingatlanról bemutató videó készült, amelyet az Otthon Centrum weboldalán a H482020 regisztrációs számra keresve tud megtekinteni!

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, keressen a megadott elérhetőségeken!

Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

eladó, Veszprém megye, Bakony, Bakonybél, családi ház
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Terasz
3m²
Fürdőszoba
6.4m²
Wc
1m²
Szoba
21.6m²
Szoba
25.4m²
Közlekedő
3.55m²
Kamra
3m²
Konyha
13.9m²
Szoba
11.4m²
Előszoba
13.8m²

Elhelyezkedés

Bakonybél


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636711


HASONLÓ INGATLANOK


14 900 000 Ft

Bakonybél

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 60m²

19 900 000 Ft

Bakonybél

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 41m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636711

Az általad megtekintett eladó bakonybéli családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 667 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 62 millió Ft, négyzetméter ára 563 636 Ft, ami a bakonybéli átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant László Orsolya referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636711. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonybél ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.