star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bakonynána

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 158 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó ház Bakonynána

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 158 m² telek

  • Eladó ház Bakonynána

  • 70m²


Ár:

29 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

BAKONYNÁNA MESÉS IDILLI ZSÁKFALU A BAKONY HEGYEINEK ÖLELÉSÉBEN

A RÓMAI-FÜRDŐ az ország legvadregényesebb sziklaszorosa.
A Gaja-patak Bakonynána közelében 2 km hosszú, mély és meredek falú szurdokvölgyet vájt a sziklába, mely csodás látványt nyújt az arrafelé kirándulóknak. A leszakadó magas mészkőfalak között a Római-fürdőként ismert vízesésben ömlik alá a víz.
A vízesés az országos kéktúra útvonalán található. A Gaja-völgyön az országos "kék sáv" jelzés vezet végig.

Ebben a megnyugtató, tiszta, csendes környezetben kínálok megvételre egy jó állapotú családi házat.

A 70nm-es épület egy 2158nm-es lejtős telken áll, néhány melléképület társaságában. Garázs, műhely, tároló, állattartásra alkalmas ólak. Bővizű ásott kút biztosítja a kert növényeinek, hogy legmelegebb napokon se száradhassanak ki. A megtermelt zöldségek a ház alatti pincében lehet tárolni. A kert végében patak csordogál.

A ház egész nap világos, a reggeli nap a teraszt süti, a délutáni pedig a nappalit világítja be.

A belső elrendezés jelenleg 2 szoba, konyha-étkező, fürdő-wc, kamra és előszoba helységekből áll, de ez igény szerint átalakítható, bővíthető.
A fűtés egy vízteres kandallóval, valamint egy gázkazánnal működik, radiátoros hőleadással, a melegvizet villanybojler adja.
A nyílászárókat hőszigetelt műanyagra cserélték. a falak kívülről dryvit szigetelést kaptak.

Ha valódi családi fészket szeretne, vagy befektetne egy jól jövedelmező vendégházba, ne habozzon, keressen a megadott elérhetőségen, egyeztessünk és örömmel körbevezetem az ingatlanon!

JÖJJÖN EL, NÉZZÜK MEG EGYÜTT ÉS TEGYEN AJÁNLATOT!

Az ingatlanról videót is készítettünk, ami megtekinthető az Otthon Centrum weboldalán a H482700 regisztrációs számra keresve.

Irodánk teljes körű HITEL-, BABAVÁRÓ és CSOK ügyintézéssel, biztosítással, energetikai tanúsítvány készítésével, valamint megbízható ügyvédi háttérrel segíti Ügyfeleit.

eladó / Bakonynána / családi ház
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
3.3m²
Kamra
5m²
Fürdőszoba
3.9m²
étkező
11m²
Konyha
5.1m²
Szoba
17.6m²
Szoba
19.5m²

Elhelyezkedés

Bakonynána


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641869


HASONLÓ INGATLANOK


135 000 000 Ft

Bakonynána

  • Szobák: 7
  • Alapterület: 230m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6641869

Az általad megtekintett eladó bakonynánai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 158 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 427 143 Ft, ami a bakonynánai átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Réder Zsuzsanna referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641869. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bakonynána ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.