star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonalmádi, Vörösberény

  • 380 m²

    alapterület
  • 12

    szoba
  • 1 202 m²

    telek

Vételár:

389 millió Ft

Eladó ház Balatonalmádi, Vörösberény

  • 380 m² alapterület
  • 12 szoba
  • 1 202 m² telek

  • Eladó ház Balatonalmádi, Vörösberény

  • 380m²


Ár:

389 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
4
Szobák száma
12 (6 + 6)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Balatonalmádi központjában található a gyönyörű PANORÁMÁVAL rendelkező, három szintes villa épület. Hasznos alapterülete 380 m2, a hozzá tartozó terület nagysága 1202 m2.
Az ingatlan 2019-ben teljes körű felújításon és modernizáláson esett át.
A ház középső szintjén található egy külön bejáratú, kb. 110 m2 alapterületű lakás. Kapcsolódik hozzá két panorámás terasz is. A lakásban egy teraszkapcsolatos nappali-étkező, teraszkapcsolatos konyha, négy hálószoba, két fürdőszoba, vendégmosdó, közlekedő kapott helyet, valamint ezen a szinten található a két gépkocsi elhelyezésére is alkalmas, elektromos kapuval ellátott garázs. A tulajdonos saját használatába tartozik továbbá a hangulatos borospince, és a szaunát és zuhanyzót magában foglaló fitness helyiség.
Az alsó és a legfelső szinten kialakításra került összesen öt (egy és két szobás) apartman, melyek külön bejárattal, a fő lakrésztől teljesen elkülönítve megközelíthetőek. Ezek az apartmanok kiadásra alkalmasak, jelenleg is bérlők lakják.
A 15 cm grafitos hőszigeteléssel ellátott ingatlan fűtéséről gázkazán, melegvíz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A külső hőszigetelésnek, az egyedi gyártású, többrétegű fa nyílászáróknak, valamint a telepített napelemeknek köszönhetően a ház rezsiköltsége igen gazdaságos.
Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlantól pár perc sétával elérhető a strand, étterem, posta, pályaudvar, egészségház, bolt…
Az ingatlan alkalmas lehet családok, akár több generáció, valamint befektetők részére egyaránt.

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérem, hívja a Haus-Grund Ingatlanirodát.
Hiteligénye esetén megkeressük Önnek a legkedvezőbbet.


Elhelyezkedés

Balatonalmádi, Vörösberény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654589


Haus-Grund Ingatlaniroda

Haus-Grund Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Haus-Grund Ingatlaniroda

Haus-Grund Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6654589

Haus-Grund Ingatlaniroda

Haus-Grund Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Haus-Grund Ingatlaniroda

Haus-Grund Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Balatonalmádi, vörösberényi családi ház 12 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 6 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 380 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 202 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 389 millió Ft, négyzetméter ára 1 023 684 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 8%-kal magasabb. Az ingatlant Haus-Grund Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6654589. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi, Vörösberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.